Dakkapel Breda

Info aanvragen!

Dakkapel Breda laten plaatsen?

dakkapel bredaBent u op zoek naar een mogelijkheid om uw zolder uit te breiden. Bent u op zoek naar een manier om de slaapkamer of badkamer groter te maken of meer daglicht te creëren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij HG Bouwtechniek voor een dakkapel Breda. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dakkapellen en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij alle dakkapellen op maat kunnen ontwerpen en maken. Door de jaren heen hebben wij verschillende soorten en maten dakkapellen ontwikkeld die u kunt bekijken in onze ruim opgezette showroom. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in Sprang Capelle. Onze showroom is iedere dag van de week geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. Wij vragen u wel graag vooraf te bellen voor een bezichtiging, Als u op zoek bent naar een dakkapel Breda bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  Dakkapel Breda op maat

  Op zoek naar de perfecte dakkapel voor uw woning? Bij HG Bouwtechniek bent u aan het juiste adres! Met een dakkapel Breda creëert u extra ruimte en verhoogt u het comfort van uw woning. Wij zijn de specialist in prefab dakkapellen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de dakkapellen branche kunt u vertrouwen op onze expertise en betrouwbaarheid. Wij zijn erkend lid van Bouwend Nederland en Woonbewust. Wij voldoen aan strenge normen en leveren dakkapellen van de beste A kwaliteit. Als u geïnteresseerd bent in een betaalbare dakkapel Breda van HG Bouwtechniek dan komen wij graag de situatie ter plaatse bekijken. U krijgt een gratis adviesgesprek en meting vooraf. Bij ons kiest u geen standaard dakkapel. Wij onderscheiden ons door altijd specifiek maatwerk te leveren. Wij streven ernaar om uw dakkapel te plaatsen waar u niet de minste hinder van ondervindt. Onze ervaren vakmensen maken de dakkapellen in onze eigen werkplaats en plaatsen deze binnen één dag. Van de meting tot de plaatsing wordt u door ons compleet ontzorgd. Omdat we alles onder één dak regelen houden we de kosten laag zonder dat we concessies doen aan de kwaliteit. Dit is een uniek concept waar klanten zeer tevreden over zijn. Onze klanttevredendheidsscore van 8,8 op basis van 132 beoordelingen spreekt voor zich!

  Dakkapel Breda in diverse uitvoeringen

  HG Bouwtechniek bouwt zowel prefab kunststoffen als houten dakkapellen. De keuze is aan u! Een kunststof dakkapel heeft buiten het schoonmaken weinig onderhoud nodig. Het is een goede investering door de lage onderhoudskosten en de lange levensduur. Wij bieden diverse duurzame en kleurechte kunststoffen dakkapellen. Een houten dakkapel heeft een mooie natuurlijke uitstraling. We leveren deze perfect afgewerkt en beschermd af zodat u er lang plezier van zult hebben zonder veel onderhoud. Wij kunnen dakkapellen in alle stijlen, kleuren en maten maken, precies zoals u dat wenst!

  Bezoek onze showroom

  Om een goed idee te krijgen hoe uw dakkapel eruit komt te zien nodigen wij u uit om een bezoek aan onze showroom in Sprang-Capelle te brengen. Hier demonstreren wij graag wij wij voor u kunnen betekenen. Bij HG Bouwtechniek kunt u rekenen op garantie en de beste service. Tijdens het project heeft u contact met één vast contactpersoon. Neem vandaag nog contact op voor een gratis adviesgesprek en ontdek hoe HG Bouwtechniek uw woondroom waar kan maken. Wij streven ernaar om een dakkapel te maken die perfect past bij uw woning!

   Zullen wij even contact met u opnemen?