Dakkapel Breda

Info aanvragen!

Dakkapel Breda

Dakkapel Breda laten plaatsen?

dakkapel bredaBent u op zoek naar een mogelijkheid om uw zolder uit te breiden. Bent u op zoek naar een manier om de slaapkamer of badkamer groter te maken of meer daglicht te creëren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij HG Bouwtechniek voor een dakkapel Breda. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dakkapellen en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij alle dakkapellen op maat kunnen ontwerpen en maken. Door de jaren heen hebben wij verschillende soorten en maten dakkapellen ontwikkeld die u kunt bekijken in onze ruim opgezette showroom. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in Sprang Capelle. Onze showroom is iedere dag van de week geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. Wij vragen u wel graag vooraf te bellen voor een bezichtiging, Als u op zoek bent naar een dakkapel Breda bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  Een dakkapel Breda van HG Bouwtechniek B.V.

  Bent u op zoek naar een dakkapel Breda? Bent u op zoek naar een dakkapel specialist in de omgeving van Breda? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij HG Bouwtechniek. HG Bouwtechniek is gevestigd in Sprang Capelle en is gemakkelijk te bereiken vanuit Breda. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en denken wij graag met u mee voor het verwezenlijken van uw dakkapel Breda. Ons team van specialisten biedt u graag meer dan 25 jaar ervaring aan in het op maat maken van verschillende dakkapellen, kozijnen en aanbouwen. Een dakkapel Breda plaatsen is een relatief kleine ingreep aan uw woning, maar is wel een ingreep met een groots resultaat. Wilt u uw zolder, slaapkamer of badkamer vergroten door middel van een badkamer? Bij HG Bouwtechniek bent u aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom waar u al onze dakkapellen kunt bekijken.

  De voordelen van een dakkapel Breda

  HG Bouwtechniek is onderscheidend in de wereld van dakkapellen door altijd specifiek maatwerk te leveren. Met een dakkapel heeft u direct extra ruimte en licht op de bovenverdieping van uw woning. Een dakkapel plaatsen is waarde vermeerderend en hierdoor een goede investering in uw woning. Wij maken onze dakkapellen niet in standaard maten. Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en uw gewenste dakkapel op te meten. Aan de hand van onze bevindingen maken wij een duidelijke offerte. Nadat een van onze adviseurs de maten van het dak bij u thuis heeft opgemeten, wordt de dakkapel prefab gemaakt in onze werkplaats. Doordat wij alles onder één dak kunnen regelen kunnen wij u betaalbare dakkapellen aanbieden. Onze vakmensen zorgen ervoor dat u binnen een dag kunt genieten van uw prachtige nieuwe dakkapel. Het enige wat uzelf hoeft te doen is de binnenkant afwerken. Vele huiseigenaren gingen u al voor en waarderen onze vakmanschap en kennis met een 8.8 op basis van 132 beoordelingen.

  Afspraak maken voor dakkapel Breda?

  Wilt u meer weten over de voordelen van een dakkapel Breda? Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Sprang Capelle. Wij werken op een unieke manier aan uw kozijn, dakkapel of aanbouw. Niet voor niets zijn wij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. HG Bouwtechniek is ook erkend door Lid van Bouwend Nederland en Woonbewust.

   Zullen wij even contact met u opnemen?