Dakkapel Breda

Info aanvragen!

Dakkapel Breda

Dakkapel Breda laten plaatsen?

dakkapel bredaBent u op zoek naar een mogelijkheid om uw zolder uit te breiden. Bent u op zoek naar een manier om de slaapkamer of badkamer groter te maken of meer daglicht te creëren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij HG Bouwtechniek voor een dakkapel Breda. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dakkapellen en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij alle dakkapellen op maat kunnen ontwerpen en maken. Door de jaren heen hebben wij verschillende soorten en maten dakkapellen ontwikkeld die u kunt bekijken in onze ruim opgezette showroom. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in Sprang Capelle. Onze showroom is iedere dag van de week geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. Wij vragen u wel graag vooraf te bellen voor een bezichtiging, Als u op zoek bent naar een dakkapel Breda bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  Een dakkapel Breda van HG Bouwtechniek B.V.

  Bent u op zoek naar een dakkapel Breda? Bent u op zoek naar een dakkapel specialist, die met u meedenkt over het op maat maken van een dakkapel Breda? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij HG Bouwtechniek. HG Bouwtechniek is gevestigd in Sprang-Capelle, maar komt graag bij u langs in Breda om uw gewenste dakkapel op te meten. Aan de hand van onze bevindingen en uw wensen kunnen wij een duidelijke offerte aan u overhandigen. Gaat u akkoord? Dan maken wij in onze eigen werkplaats uw dakkapel Breda op prefab basis. Dat wil zeggen dat wij uw dakkapel op maat maken in onze loods. Wij komen de dakkapel Breda bij u leveren en monteren. Het enige wat u hoeft te doen is het afwerken aan de binnenkant. Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Wilt u meer weten over de bijbehorende kosten voor het op maat maken van een dakkapel Breda? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een kop koffie met u in. Voor het vinden van een dakkapel Breda specialist bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres.

  Dakkapel Breda op maat bij HG Bouwtechniek

  HG Bouwtechniek biedt u meer dan 25 jaar ervaring aan in het maken van kozijnen, uitbouwen en dakkapellen. Bij ons vindt u alles waarmee u uw woning kunt vergroten. Door een dakkapel te plaatsen creëert u in één keer veel meer lichtinval en u zult merken dat u een zee van ruimte krijgt in de gewenste ruimte. Een dakkapel is te plaatsen in een badkamer, op zolder en in een slaapkamer. Daarnaast is een dakkapel op de overloop ook een goede keuze. HG Bouwtechniek is onderscheidend in de wereld van dakkapellen. Dit komt omdat wij altijd specifiek maatwerk leveren. In onze werkplaats werken wij secuur aan uw gewenste dakkapel. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? In onze werkplaats vindt u een ruim aanbod in verschillende dakkapellen. Wij leveren u de beste A-kwaliteit dakkapellen en wij bieden u garantie en de beste service. Daarnaast werken wij met korte lijnen waardoor er duidelijk en snel contact is met een vast aanspreekpunt.

  Meer weten over een dakkapel op maat?

  Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Daarnaast kunt u vrijblijvend langskomen in onze showroom in Sprang-Capelle. Onze vakmensen zorgen ervoor dat u binnen één dag kunt genieten van uw prachtige nieuwe dakkapel.

   Zullen wij even contact met u opnemen?