Dakkapel Breda

Info aanvragen!

Dakkapel Breda laten plaatsen?

dakkapel bredaBent u op zoek naar een mogelijkheid om uw zolder uit te breiden. Bent u op zoek naar een manier om de slaapkamer of badkamer groter te maken of meer daglicht te creëren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij HG Bouwtechniek voor een dakkapel Breda. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dakkapellen en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij alle dakkapellen op maat kunnen ontwerpen en maken. Door de jaren heen hebben wij verschillende soorten en maten dakkapellen ontwikkeld die u kunt bekijken in onze ruim opgezette showroom. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in Sprang Capelle. Onze showroom is iedere dag van de week geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. Wij vragen u wel graag vooraf te bellen voor een bezichtiging, Als u op zoek bent naar een dakkapel Breda bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  Dakkapel Breda op maat

  Bent u op zoek naar een bedrijf, dat in één dag een dakkapel Breda kan plaatsen? U hoeft niet verder te zoeken, want HG Bouwtechniek is het bedrijf dat u zoekt! Al meer dan 20 jaar bieden wij totaaloplossingen voor een dakkapel Breda. Wij onderscheiden ons op het gebied van dakkapellen, aanbouwen en kozijnen. Het aanbrengen van een dakkapel Breda realiseren wij in één dag, zodat u zo min mogelijk overlast van deze kleine verbouwing heeft. Nadat onze adviseurs bij u thuis alles hebben bekeken en gemeten, gaan we in onze eigen werkplaats aan de slag. We maken de dakkapel volledig prefab, wat betekent dat we de dakkapel van tevoren helemaal afbouwen en in één keer plaatsen op uw dak.

  Een dakkapel Breda is feitelijk een kleine ingreep aan uw huis, maar zoals wij altijd zeggen: “Het is wel een ingreep met groots resultaat!” Met een dakkapel Breda brengt u op een vrij eenvoudige manier veel licht en ruimte op de bovenverdieping van uw huis. Alleen al door de lichtinval lijkt de ruimte in huis groter, maar dat dat daadwerkelijk ook zo is merkt u direct als u gebruik gaat maken van de kamer of vide. HG Bouwtechniek maakt daarbij graag gebruik van innovatieve technieken.

  Dakkapel Breda goede investering

  Een dakkapel Breda is om meerdere redenen een goede investering. Niet alleen heeft u zelf veel meer ruimte in huis en geniet u van meer licht, een dakkapel vermeerdert ook de waarde van uw huis. Een win-wininvestering dus.

  Bij HG Bouwtechniek zit u gebeiteld. We zijn een solide bedrijf, dat financieel gezond is en alleen maar groeit. We zijn erkend door Lid van Bouwend Nederland en Woonbewust. HG Bouwtechniek is specialist op het gebied van prefab dakkapellen en kozijnen, waarvoor we alles op maat maken. Vanzelfsprekend zijn de uitgangspunten van de klant de basis van ons werk. HG Bouwtechniek werkt uitsluitend met producten van A-kwaliteit, om hoge kwaliteit dakkapellen, aanbouwen en kozijnen op maat te leveren. Bij ons krijgt u uitstekende service, goede garantie en, persoonlijk contact. U bent bij ons geen nummer. U heeft trouwens altijd te maken met één vast contactpersoon, die van het hele traject op de hoogte is. Ons doel is om een hoogwaardige dakkapel Breda te bouwen en te plaatsen, waarbij we u van begin tot eind ontzorgen. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we dat goed onder de knie, dat bewijst het hoge waarderingscijfer van onze klanten! Zij waarderen ons met een 8,8 op basis van 132 beoordelingen. Daarnaast beveelt 100% van onze klanten ons aan anderen aan.

  HG Bouwtechniek is gevestigd in Sprang-Capelle, dichtbij Breda. In onze showroom kunt u veel modellen dakkapellen bekijken. Onder het genot van een kop koffie geven we u graag gratis advies over een dakkapel Breda.

   Zullen wij even contact met u opnemen?