Dakkapel Breda

Info aanvragen!

Dakkapel Breda

Dakkapel Breda laten plaatsen?

dakkapel bredaBent u op zoek naar een mogelijkheid om uw zolder uit te breiden. Bent u op zoek naar een manier om de slaapkamer of badkamer groter te maken of meer daglicht te creëren? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij HG Bouwtechniek voor een dakkapel Breda. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dakkapellen en kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij alle dakkapellen op maat kunnen ontwerpen en maken. Door de jaren heen hebben wij verschillende soorten en maten dakkapellen ontwikkeld die u kunt bekijken in onze ruim opgezette showroom. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in Sprang Capelle. Onze showroom is iedere dag van de week geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. Wij vragen u wel graag vooraf te bellen voor een bezichtiging, Als u op zoek bent naar een dakkapel Breda bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  Een dakkapel Breda van HG Bouwtechniek B.V.

  HG Bouwtechniek heeft meer dan 25 jaar ervaring met het op maat maken van dakkapellen. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een dakkapel laat plaatsen en dat u daar vragen over heeft. Onze medewerkers en specialisten staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij hebben voor uw woning. Wij komen daarnaast ook graag bij u langs voor gratis advies en voor het inmeten van uw gewenste dakkapel. In onze eigen werkplaats maken wij alle dakkapellen op maat voor onze klanten. Wij maken uw dakkapel prefab waarna wij deze kant en klaar op de gewenste bestemming komen plaatsen. Onze specialisten plaatsen en monteren uw dakkapel. Het enige wat u hoeft te doen is het van binnen af te werken. Wij zorgen voor een goede naam door goed advies en service te verlenen en daarnaast blijven we innoveren. Zo is HG Bouwtechniek uniek in de markt met de totaaloplossing voor zorgunits, kozijnen en dakkapellen!

  De voordelen van een dakkapel Breda

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel Breda? Bent u benieuwd naar de kosten of wilt u meer weten over de levertijd? U kunt te allen tijde een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen en inspireren door de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en verwelkomen u graag in onze showroom in Sprang Capelle.


   Zullen wij even contact met u opnemen?