Kozijnen en deuren

Info aanvragen!


HG Bouwtechniek is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van hoogwaardige kozijnen en deuren. Onze gekwalificeerde vakmensen staat garant voor hoogwaardig vakwerk. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw, HG Bouwtechniek biedt een accurate en nette oplossing voor uw wensen.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we met u de wensen. Wat voor kozijnen en/of deuren wilt? Wilt u kiezen voor aluminium, hout of kunststof? Onze vakspecialisten staan u graag bij met raad en daad. Nadat wij alle kozijnen en deuren nauwkeurig hebben opgemeten, worden de kozijnen en deuren volledig op maat gemaakt in onze werkplaats in Sprang Capelle. Zo hebben wij de kozijnen en deuren binnen no-time geplaatst op uw locatie, waardoor u zo kort mogelijk hier overlast van ondervindt.

Wij leveren uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten waar een lange garantie op gegeven kan worden. Niet voor niets waarderen onze klanten ons met een 8,7! Benieuwd naar welke soorten en mogelijkheden wij bieden in het plaatsen van nieuwe kozijnen en/of deuren? Kom gerust eens vrijblijvend langs in onze showroom in Sprang Capelle of plan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!

Kunststof

Wij leveren en plaatsen kunststof kozijnen en deuren.

Lees verder

Aluminium

Wij leveren en plaatsen aluminium kozijnen en deuren.

Lees verder

Hout

Wij leveren en plaatsen (hard)houten kozijnen en deuren.

Lees verder

    Zullen wij even contact met u opnemen?