Dakkapel Utrecht

Info aanvragen!

Dakkapel Utrecht nodig?

dakkapel utrechtBent u op zoek naar een dakkapel Utrecht? Dan bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres. Wist u dat wij al binnen één dag een dakkapel kunnen plaatsen? Door een dakkapel Utrecht te plaatsen creëert u in een handomdraai meer lichtinval en het is een verfraaiing van het dak van uw woning. Daarnaast geeft een dakkapel uw woning een hogere verkoopwaarde. Wij bouwen al onze dakkapellen prefab. Dat houdt in dat wij alle voorbereidingen treffen in de werkplaats en dan de dakkapel op locatie komen monteren. Deze worden kant-en-klaar opgeleverd vanaf de werkplaats. Een andere vorm is de traditionele dakkapel.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


Vragen over uw gewenste dakkapel.


Dakkapel Utrecht traditioneel en prefab

Op zoek naar een dakkapel Utrecht? In binnensteden, zoals het centrum van Utrecht, wordt er soms gekozen om op traditionele wijze een dakkapel te plaatsen. Dit houdt in dat de dakkapel opgebouwd wordt op de locatie zelf in plaats van in de werkplaats (prefab). De duur van plaatsing is bij traditioneel dus wat langer. Dit heeft er vooral mee te maken dat de dakkapel nog in delen in elkaar gezet moet worden en dat er een bouwconstructie in de vorm van een steiger op het dak gemaakt moet worden. Gemiddelde duur van een traditionele bouw is 3 dagen.

Goedkoopste in Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Zeist, e.o.

Wij zitten al jaren in het vak en weten waar wij over praten als het over dakkapel Utrecht gaat. Wij weten precies waar wij onze materialen inkopen en hoe wij kunnen profiteren van een slim inkoopbeleid. Dit kunnen wij vervolgens weer doorberekenen aan u. Dit maakt ons een betaalbare partner in de regio. U betaalt een laag tarief aan ons omdat wij A-materiaal slim inkopen en daarnaast garantie (kunnen) bieden van 15 jaar; wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten en wij komen de plaatsing pas realiseren na volledige afronding in de werkplaats. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Over HG Bouwtechniek

Wilt u graag meer ruimte en licht op de bovenverdieping van uw woning? Dan is dakkapel Utrecht precies wat u nodig heeft. Een dakkapel plaatsen is een relatief kleine ingreep aan uw woning, maar het is wel een ingreep met een groots resultaat. Wilt u graag meer weten wat een dakkapel u gaat kosten en wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Zullen wij even contact met u opnemen?