Kunststof kozijnen en deuren

Info aanvragen!


Kunststof kozijnen en deuren

kunststof kozijnen en deurenOp zoek naar kunststof kozijnen of deuren? HG Bouwtechniek is de leverancier voor kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen en deuren zijn onderhoudsarm. De kunststof kozijnen en deuren zijn daarnaast te leveren in alle soorten en kleuren. De kozijnen zijn volledig kleurecht, maar hoeven niet met regelmaat geschilderd te worden. De kleuren blijven in de loop der jaren zoals deze was rond de aankoop van de kozijnen. Zo zijn de deuren en kozijnen weerbestendig, gaan deze zeer lang mee en zijn deze niet te onderscheiden van traditionele houten kozijnen.

De voordelen van kunststof kozijnen en deuren:

 • onderhoudsarm
 • 10 jaar volledige garantie op glas en kunststof
 • leverbaar in nagenoeg alle RAL kleuren, gegarandeerd kleurecht
 • niet van hout te onderscheiden (o.a. door profilering en folie met houtnerf)
 • voorzien van politiekeurmerk SKG ** Veilig Wonen
 • hoog wooncomfort; perfecte akoestische en thermische isolatie
 • voorzien van keurmerken: TÜV, Komo, SKG, VKG
 • andere grote voordelen, zoals:
  • extreem lange levensduur
  • bestand tegen alle weersinvloeden
  • geen last van krimpen, zwellen, rotten of splijten
  • blijvend mooie uitstraling
  • nooit meer schilderen, gemakkelijk schoon te houden
  • sterk inbraakwerend
  • 100% recyclebaar

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en ontvangt direct een vrijblijvende offerte.


  Vragen over uw gewenste kozijnen en/of deuren.


  ​​​​​​​​​​​​​​

  Kunststof deuren en kozijnen nodig?

  Bent u op zoek naar goede kwaliteit kunststof deuren en kozijnen? HG Bouwtechniek biedt u meer dan 20 jaar ervaring aan in het leveren van kunststof deuren en kozijnen. HG Bouwtechniek levert verschillende soorten en maten kunststof deuren en kozijnen en in elke gewenste maat. Onze kozijnen en deuren worden van een prachtige kleur voorzien die niet met regelmaat geschilderd hoeven te worden.  Het grote voordeel van kunststof deuren en kozijnen is dat ze onderhoudsarm zijn. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze aangeboden kunststof deuren en kozijnen? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Sprang Capelle. Onze medewerkers leiden u graag rond in onze showroom en adviseren u graag over de passende mogelijkheden.

  De voordelen van kunststof deuren en kozijnen

  Kunststof deuren en kozijnen biedt vele voordelen. Zo zijn deuren en kozijnen van kunststof onderhoudsvriendelijk en zijn ze leverbaar in nagenoeg alle RAL kleuren. Al onze deuren en kozijnen zijn gegarandeerd gemaakt met kleurechte kleuren. Onze kunststof deuren en kozijnen zijn niet van houten kozijnen en deuren te onderscheiden doordat wij onze deuren en kozijnen bewerken met onder andere een profilering en folie met een houtnerf.

  Naast deze voordelen bieden kunststof deuren en kozijnen ook een extreem lange levensduur. De deuren en kozijnen zijn bestand tegen alle weersinvloeden en houden een mooie blijvende uitstraling. U heeft geen last van het zwellen, splijten, rotten of het krimpen van uw deuren of kozijnen. Daarnaast hoeft u nooit meer te schilderen! Daarnaast zijn de deuren en kozijnen gemakkelijk schoon te houden. Wist u dat kunststof kozijnen en deuren ook sterk inbraakwerend werken?

  Kunststof deuren en kozijnen bij HG Bouwtechniek

  Heeft u interesse in onze aangeboden kunststof deuren en kozijnen? Op onze website bieden wij u een overzicht aan van onze afgeronde projecten. Al onze kunststof deuren en kozijnen zijn voorzien van een politiekeurmerk SKG ** Veilig Wonen. Met onze kunststof deuren en kozijnen van HG Bouwtechniek bieden wij u een hoog wooncomfort met perfecte akoestische en thermische isolatie. Al onze deuren en kozijnen zijn voorzien van de keurmerken TÜV, Komo, SKG, VKG. Heeft u verdere vragen over onze aangeboden producten of wilt u meer weten over onze dakkapellen en het maken van een aanbouw? U kunt ons ten alle tijden telefonisch bereiken binnen onze kantooruren. Daarnaast kunt u uw vraag stellen via ons online vragenformulier. Voor het aanvragen van een offerte voor kunststof kozijnen en deuren kunt u ons online formulier invullen op onze website. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

   Zullen wij even contact met u opnemen?