Dakkapellen

Info aanvragen!


Op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar adres voor uw dakkapellen? Welkom bij HG Bouwtechniek uit Sprang Capelle.

Wilt u graag meer ruimte en licht op de bovenverdieping van uw woning? Dan zijn dakkapellen precies wat u nodig heeft. Een dakkapel plaatsen is een relatief kleine ingreep aan uw woning, maar is wel een ingreep met een groots resultaat. HG Bouwtechniek B.V. komt graag een nieuwe dakkapel plaatsen op uw woning.

Uw dakkapel op maat

HG Bouwtechniek is onderscheidend in de wereld van dakkapellen door altijd specifiek maatwerk te leveren. Het belangrijkste voor ons bent u: de klant. Uw wensen zijn het uitgangspunt voor een plan op maat. Bij ons kiest u geen standaard dakkapel. Wij nemen de tijd voor u. Daarom is een persoonlijk gesprek, het bekijken van de situatie ter plaatse, zo ontzettend belangrijk. Natuurlijk is een scherpe prijs voor uw dakkapel belangrijk, daarom hanteren wij concurrerende tarieven! Maar maar er is meer (veel meer zelfs) dan alleen de beste prijs.

Met een dakkapel heeft u direct extra ruimte en licht in de bovenverdieping van uw woning. Een dakkapel plaatsen is waarde vermeerderend en hierdoor een goede investering in uw woning. Nadat een van onze adviseurs de maten van het dak bij u thuis heeft opgemeten, wordt de dakkapel prefab (dit staat voor prefabricage, ofwel het vooraf produceren van een eindproduct gefabriceerd) in onze werkplaats. Onze vakmensen zorgen ervoor dat u binnen 1 dag kunt genieten van uw prachtige nieuwe dakkapel. Wij kunnen en willen uw droom uit laten komen.

Niet voor niets waarderen onze klanten ons met een 8,7 en beveelt 100% van onze klanten ons aan bij anderen! Wij nemen graag de tijd voor u om de mogelijkheden door te spreken. De koffie staat klaar in onze showroom in Sprang Capelle, maar ook komen we graag bij u langs op locatie om uw project op maat te kunnen maken.

Kunststof dakkapel

Wij zijn gespecialiseerd in kunststof dakkapellen op maat.

Lees verder

Houten dakkapel

Wij zijn gespecialiseerd in houten dakkapellen op maat.

Lees verder

Nokverhoging

Meer ruimte creëren? Kies voor een nokverhoging op maat.

Lees verder

Dakkapellen nodig?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u uw dakkapellen kunt bestellen? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u van op aan kunt? Zoek dan niet verder! HG Bouwtechniek uit Sprang-Capelle is voor u dé specialist waar u van op aan kunt voor de samenstelling van uw perfecte dakkapellen. In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd in het op maat maken van verschillende soorten en maten dakkapellen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zien uw aanvraag voor de realisatie van uw dakkapel graag tegemoet.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  Dakkapellen op maat

  Bij HG Bouwtechniek bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar dakkapellen. Bent u op zoek naar een mogelijkheid voor het vergroten of uitbreiden van uw badkamer of zolder? Door gebruik te maken van een dakkapel op maat kunt u in een handomdraai meer ruime creëren. HG Bouwtechniek is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele klanten weten ons te vinden en genieten tegenwoordig van de extra ruimte die een dakkapel geeft. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze showroom in Sprang-Capelle.  Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u meer te vertellen over onze prefab dakkapellen. Wij maken in onze werkplaats uw dakkapel op maat.  Daarna brengen wij uw dakkapel naar de door u gewenste locatie en daar wordt deze door onze vakmannen gemonteerd.

  Meer weten over de prefab dakkapellen van HG Bouwtechniek?

  Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van dakkapellen? Bij HG Bouwtechniek bent u in goede handen. Wij zijn erkend door Lid van Bouwend Nederland en Woonbewust. Onze experts regelen alles onder één dak. Wij maken namelijk uw gewenste dakkapel in onze eigen werkplaats. Mede daardoor zijn onze dakkapellen zeer betaalbaar. In onze showroom in Sprang Capelle demonstreren wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Onze experts hebben meer dan 20 jaar ervaring en zij hebben overal een oplossing voor. Wij leveren u de beste A kwaliteit en bespreken graag met u uw wensen. Wij bieden garantie, de beste service en contact met één vast aanspreekpunt.

   Zullen wij even contact met u opnemen?