Dakkapellen

Info aanvragen!


Op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar adres voor uw dakkapellen? Welkom bij HG Bouwtechniek uit Sprang Capelle.

Wilt u graag meer ruimte en licht op de bovenverdieping van uw woning? Dan zijn dakkapellen precies wat u nodig heeft. Een dakkapel plaatsen is een relatief kleine ingreep aan uw woning, maar is wel een ingreep met een groots resultaat. HG Bouwtechniek B.V. komt graag een nieuwe dakkapel plaatsen op uw woning.

Uw dakkapel op maat

HG Bouwtechniek is onderscheidend in de wereld van dakkapellen door altijd specifiek maatwerk te leveren. Het belangrijkste voor ons bent u: de klant. Uw wensen zijn het uitgangspunt voor een plan op maat. Bij ons kiest u geen standaard dakkapel. Wij nemen de tijd voor u. Daarom is een persoonlijk gesprek, het bekijken van de situatie ter plaatse, zo ontzettend belangrijk. Natuurlijk is een scherpe prijs voor uw dakkapel belangrijk, daarom hanteren wij concurrerende tarieven! Maar maar er is meer (veel meer zelfs) dan alleen de beste prijs.

Met een dakkapel heeft u direct extra ruimte en licht in de bovenverdieping van uw woning. Een dakkapel plaatsen is waarde vermeerderend en hierdoor een goede investering in uw woning. Nadat een van onze adviseurs de maten van het dak bij u thuis heeft opgemeten, wordt de dakkapel prefab (dit staat voor prefabricage, ofwel het vooraf produceren van een eindproduct gefabriceerd) in onze werkplaats. Onze vakmensen zorgen ervoor dat u binnen 1 dag kunt genieten van uw prachtige nieuwe dakkapel. Wij kunnen en willen uw droom uit laten komen.

Niet voor niets waarderen onze klanten ons met een 8,7 en beveelt 100% van onze klanten ons aan bij anderen! Wij nemen graag de tijd voor u om de mogelijkheden door te spreken. De koffie staat klaar in onze showroom in Sprang Capelle, maar ook komen we graag bij u langs op locatie om uw project op maat te kunnen maken.

Kunststof dakkapel

Wij zijn gespecialiseerd in kunststof dakkapellen op maat.

Lees verder

Houten dakkapel

Wij zijn gespecialiseerd in houten dakkapellen op maat.

Lees verder

Nokverhoging

Meer ruimte creëren? Kies voor een nokverhoging op maat.

Lees verder

Zullen wij even contact met u opnemen?