Dakkapel IJsselstein

Info aanvragen!

Dakkapel IJsselstein nodig?

dakkapel ijsselsteinBent u op zoek naar een dakkapel IJsselstein? Dan bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten en maten dakkapellen aan. Een dakkapel is voor veel mensen de ideale vorm om de woonruimte uit te breiden zonder dat zij hiervoor moeten verhuizen. Misschien komt u net één slaapkamer te kort of wilt u graag een kantoor aan huis realiseren. Het maakt niet uit om welke reden er een dakkapel geplaatst moet worden maar wij plaatsen deze al binnen één dag. Een dakkapel IJsselstein is nog nooit zo snel gezet. Wij zorgen ervoor dat alle voorbereidingen in onze werkplaats gedaan worden en dat er alleen maar afgemonteerd hoeft te worden bij uw woning. Dit scheelt niet alleen heel veel tijd, maar er is ook weinig afval.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


Vragen over uw gewenste dakkapel.


Een dakkapel plaatsen in regio IJsselstein

Heeft u een dakkapel IJsselstein nodig? Wij beschikken over een team met experts die al jaren in het vak zitten. Dit heeft als voordeel dat wij verschillende soorten dakkapellen kunnen plaatsen. Wij bieden u daarbij ook twee verschillende manieren van levering aan. U kunt er eerst voor kiezen om de dakkapel ter plekke te laten aftimmeren. Dit betekent dat de opbouw in stukken aangeleverd wordt en dat deze stukken op locatie in elkaar worden gezet. Dit met het oog op de afmetingen van het gat in het dak. Een tweede optie is het prefab bouwen van de opbouw. Prefab betekent dat de dakkapel in zijn geheel wordt aangeleverd en in één keer op het dak wordt gezet. Bent u benieuwd naar de kosten van een dakkapel op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een dakkapel IJsselstein.

Vrijblijvend offertes vergelijken voor dakkapel IJsselstein

Als u interesse heeft in een dakkapel op maat maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Als u een offerte heeft aangevraagd via ons offerteformulier is het vervolgens aan u om deze te vergelijken op basis van prijzen en aanbod. U kunt bij ons kiezen voor een kunststof dakkapel,  houten dakkapel en een nokverhoging. Weet u al wat er het beste bij uw woning past?

Meerdere expertises onder één dak

Al meer dan 25 jaar zitten wij in het vak en maken wij dakkapellen IJsselstein op maat. Wij zijn gevestigd in Sprang-Capelle en hier hebben wij ook een showroom. In de showroom staan verschillende producten opgesteld zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden van een dakkapel.

Zullen wij even contact met u opnemen?