Polyester dakkapel

Info aanvragen!

Polyester dakkapel

polyester dakkapelWilt u graag een polyester dakkapel? Dan bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van dakkapellen en hebben meer dan 20 jaar ervaring. HG Bouwtechniek is de specialist op het gebied van uw polyester dakkapel

Polyester dakkapel laten plaatsen

​HG Bouwtechniek levert en plaatst dakkapellen van verschillende materialen. Zo kunt u kiezen voor hout of kunststof. Wij maken de dakkapellen in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij aan al uw wensen tegemoet komen en zijn wij niet afhankelijk van een leverancier. De dakkapel wordt volledig in onze werkplaats gemaakt. Als de ​polyester dakkapel op uw woning wordt geplaatst, hoeft er dus niets meer in elkaar gezet te worden. Wij plaatsen alleen de dakkapel en werken alles af. Hierdoor is het mogelijk om de polyester dakkapel in één dag te plaatsen. Op deze manier heeft u maar één dag last van rommel.

​Waarom kiezen voor een kunststof dakkapel?

Waarom zou kiezen voor een kunststof dakkapel? Een kunststof dakkapel heeft weinig onderhoud nodig. U zult dus lage onderhoudskosten hebben. Daarnaast heeft een kunststof dakkapel een lange levensduur. Een dakkapel geeft meer licht, maar vooral meer ruimte aan de kamer. Dit is dan ook een echte waardevermeerdering voor uw woning, die de investering meer dan waard is.

Gazellen Award

HG Bouwtechniek is een betrouwbaar bedrijf dat gericht is op haar klanten. Dat blijkt ook wel uit de Gazellen Award die we in 2013 hebben gewonnen. Door het Financieel Dagblad zij we benoemd tot één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Daarnaast zijn we een financieel gezond bedrijf, dat ondanks de crisis is gegroeid van één tot twaalf medewerkers.

Dakkapel showroom

​Wilt u graag een ​polyester dakkapel ​bekijken voordat u definitief beslist om een dakkapel te laten plaatsen? Dan kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. In onze showroom zijn verschillende dakkapellen gepresenteerd. Tevens voorzien onze adviseurs u graag van advies en helpen zij u bij de keuze voor een dakkapel. Laat van tevoren even weten dat u langskomt, dan zorgen wij dat er een adviseur beschikbaar is.

Direct uw dakkapel berekenen?

Benieuwd naar wat een polyester dakkapel kost? Bereken direct vrijblijvend en gratis de prijzen voor uw dakkapel op maat. 
Vul dan onderstaand formulier in en bekijk direct de mogelijkheden voor uw nieuwe dakkapel.


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  Contact opnemen?

  ​Heeft u vragen over de dakkapellen of over één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
  ​Bent u benieuwd naar de kosten voor het leveren en plaatsen van een dakkapel? Vraag dan geheel vrijblijvend via onze website een offerte aan!

   Zullen wij even contact met u opnemen?