Nokverhoging

Info aanvragen!

Nokverhoging

nokverhogingHeeft u een zolder waar u niet normaal kan lopen? Wilt u uw zolder verhogen? Dan is een nokverhoging iets voor u! Een nokverhoging door HG Bouwtechniek wordt in de regel ter plaatse en traditioneel geplaatst en gebouwd. Doordat de nokverhoging van houten balken is gemaakt kan het worden bekleed naar uw eigen wens. Het bekleden van de houten balken is onderhoudsarm. Naast bekleding kunt u ook kiezen voor de standaard houten bekleding. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn om extra dakpannen aan te schaffen, want HG Bouwtechniek B.V. herbruikt de dakpannen zoveel mogelijk. Ook op het gebied van kozijnen en goten zijn diverse mogelijkheden om uw nokverhoging naar wens te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor rolluiken en/of screens en gaan voor een houten kozijn of kunststof kozijnen. Ook biedt HG een zinken goot of een kunststof goot. Wij proberen al uw wensen te realiseren. Uw wensen en behoeftes staan bij HG Bouwtechniek centraal!

Nokverhoging en méér!

Niet alleen biedt HG Bouwtechniek B.V. nokverhoging aan. Wij kunnen ons ook benoemen tot dé dakkapellen specialist door onze efficientie, werkwijze en kwalitatieve producten. Wij hebebn een groot aanbod aan dakkapellen. Al onze dakkapellen worden zelf gemaakt in onze werkplaats, zo kunnen wij u garanderen dat wij voor de hoogste kwaliteit gaan. U kunt bij ons uw speciaal op maat gemaakte dakkapel maken. Zo weet u zeker dat uw dakkapel past bij uw woning en inrichting. Heeft uw huis bijvoorbeeld een klassieke uitstraling? Dan kunt u gaan voor onze klassieken dakkapel. Wilt u niet te lang wachten op uw dakkapel? Dan is een prefab dakkapel iets voor u. Een prefab dakkapel kan binnen één dag worden geplaatst. Zo hoeft u niet te wachten en is er geen sprake van een lange verbouwingsperiode. Niet alleen zijn dakkapellen en nokverhoging bij ons in het ruime assortiment. Wij bieden ook het leggen van (houten) vloeren aan en het maken van kozijnen. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor totaalonderhoud. Het kan allemaal bij HG Bouwtechniek B.V!

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u bijvoorbeeld vragen over ons totaalonderhoud en dakkapellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Wilt u meer inspiratie? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Sprang-Capelle. Hier kunnen we al uw vragen beantwoorden en meer vertellen over onze producten en werkwijze. Wij maken duidelijke afspraken en zijn voor heldere communicatie. Wij willen niet dat u voor verrassingen komt te staan!

    Zullen wij even contact met u opnemen?