Nokverhogende dakkapel

Info aanvragen!

Nokverhogende dakkapel

nokverhogende dakkapelOp zoek naar een nokverhogende dakkapel? Wilt u graag meer ruimte creëren op de zolder van uw woning? Dan is een nokverhogende dakkapel een goede oplossing. Een nokverhogende dakkapel geeft niet alleen meer licht, maar vooral meer ruimte in lengte, zodat u fatsoenlijk kunt staan op uw zolder.

Nokverhogende dakkapel laten plaatsen

HG Bouwtechniek kan een nokverhogende dakkapel voor u realiseren. HG Bouwtechniek heeft jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van dakkapellen, kozijnen, deuren en aan- of uitbouwen. In tegenstelling tot een gewone dakkapel, wordt een nokverhogende dakkapel ter plaatse gebouwd. De opbouw van een nokverhoging is van houten balken en kan naar eigen wens worden bekleed met een onderhoudsarme bekleding of een houten bekleding. We proberen de dakpannen zoveel mogelijk her te gebruiken, zo blijft de uitstraling van de nokverhoging passend in uw woning. Bij het plaatsen van een nokverhoging kunt u kiezen voor kunststof of houten kozijnen, een zinken of kunststof goot en eventueel voor rolluiken en/of screens. Voorbeelden van nokverhogingen vindt u op onze website. Wij denken uiteraard graag met u mee om uw wensen te realiseren.

Naast een nokverhogende dakkapel zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van een gewone dakkapel. De gewone dakkapel maken wij volledig op maat in onze werkplaats. Op deze manier kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Ook heeft u nauwelijks last van rommel, want wij plaatsen de dakkapel in één dag.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er dan ook alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Bent u zich aan het oriënteren op een nokverhogende dakkapel? Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek. Onze adviseurs staan voor u klaar om u uitgebreid van advies te voorzien. Daarnaast kunt u in onze showroom voorbeelden van nokverhogende dakkapellen bekijken.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van een nokverhogende dakkapel? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Dit kunt u doen via het formulier op onze website. U vult uw gegevens en de belangrijkste gegevens met betrekking tot de dakkapel in en wij doen de rest. Aan de hand van deze gegevens stellen wij een offerte op, zodat u een indicatie heeft van kosten. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor een toelichting op de offerte. Op zoek naar vrijblijvend en gratis advies over de plaatsing van uw nokverhogende dakkapel?
Vul dan onderstaand formulier in en bekijk direct de mogelijkheden voor uw nieuwe dakkapel.


    Vragen over uw gewenste dakkapel.


    Contact opnemen?

    Heeft u vragen over de mogelijkheden van HG Bouwtechniek of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

      Zullen wij even contact met u opnemen?