Kunststof deuren en kozijnen

Info aanvragen!

Kunststof deuren en kozijnen

kunststof deuren en kozijnenOp zoek naar een kunststof deuren en kozijnen specialist? Bent u op zoek naar een erkend bedrijf, voorzien van de keurmerken: TÜV, Komo, SKG, VKG, die voor kunststof deuren en kozijnen kan zorgen? Dan bent u bij ons, bij HG Bouwtechniek, aan het juiste adres. Kunststof deuren en kozijnen worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Hierdoor kunnen wij kunststof deuren en kozijnen voor een mooie prijs aanbieden. Wij begeleiden het proces van A tot Z. Hiermee kunnen wij het hele proces in eigen hand houden en kunnen wij snel schakelen. Al onze kunststof deuren en kozijnen worden op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Heeft u interesse in ons aanbod in kunststof deuren en kozijnen? Wij bieden u een gratis adviesgesprek en meting vooraf.  Zo kunnen wij met u meedenken en aan de hand van uw wensen de mogelijkheden doorspreken. Wij regelen alles voor u onder één dak. 

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en ontvangt direct een vrijblijvende offerte.
​​​​​​​


  Vragen over uw gewenste kozijnen en/of deuren.


  HG Bouwtechniek, dé leverancier voor uw kunststof deuren en kozijnen

  HG Bouwtechniek is dé leverancier voor al uw kunststof deuren en kozijnen. Kunststof kozijnen en deuren zijn onderhoudsarm. Wij kunnen voor u alle kunststof kozijnen en deuren leveren in allerlei soorten, maten en kleuren. De kozijnen zijn volledig kleurecht, maar hoeven niet, zoals houten kozijnen en deuren, met regelmaat geschilderd te worden. De kleuren blijven in de loop der jaren zoals deze was rond de aankoop van de kozijnen. Onze kunststof kozijnen en deuren zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Hierdoor gaan onze kunststof deuren en kozijnen lang mee en zijn deze niet te onderscheiden van traditionele houten kozijnen. In onze showroom in Sprang Capelle demonstreren wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. Wij kunnen u hierdoor de beste kwaliteit aanbieden. Het is ons doel om u als klant volledig te ontzorgen. Wij bieden garantie, de beste service, duidelijke communicatie en altijd één vast aanspreekpunt.

  Over HG Bouwtechniek

  Al meer dan 20 jaar zijn wij,  HG Bouwtechniek uit Sprang Capelle, het adres voor uw dakkapel, kozijn of aanbouw. Wij zijn dé specialist in Prefab dakkapellen en kozijnen. Niet voor niets zijn wij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Zo zijn wij al voor het vierde jaar op rij genomineerd voor een FD Gazellen Award! Wij vinden goede service en onze klanten voorzien van goed advies erg belangrijk. Daarnaast blijven wij ons ontwikkelen. Zo is HG Bouwtechniek uniek in de markt met de totaaloplossing voor zorgunits, kozijnen en dakkapellen! Wij zijn erkend door Lid van Bouwend Nederland en Woonbewust. Bij HG Bouwtechniek bent u aan het juiste adres voor uw kunststof deuren en kozijnen.

   Zullen wij even contact met u opnemen?