Kozijnen Zoetermeer

Info aanvragen!

Kozijnen Zoetermeer nodig?

kozijnen zoetermeerOp zoek kozijnen Zoetermeer? Bent u op zoek naar een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in hardhouten kozijnen, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen in de omgeving van Zoetermeer? Dan bent u bij kozijnen Zoetermeer aan het juiste adres! Kozijnen Zoetermeer in voor u dé specialist is het maken van uw deur en raam kozijnen. Kozijnen Zoetermeer vind het belangrijk dat u zich als klant goed voelt bij onze service. Wij maken met u vooraf een afspraak, zodat u uw wensen met ons kunt bespreken. U heeft bij ons altijd één op één persoonlijk contact en ook één contactpersoon. Heeft u vragen? U kunt bij  HG Bouwtechniek, kozijnen Zoetermeer altijd terecht voor vrijblijvend advies.

Direct een vrijblijvende offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor uw nieuwe kozijnen? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier.


  Vragen over uw gewenste kozijnen en/of deuren.


  Diverse soorten kozijnen Zoetermeer

  Bij HG Bouwtechniek maken wij verschillende soorten kozijnen. Wij maken hardhouten kozijnen, kunststof kozijnen en aluminium kozijnen. Hardhouten kozijnen geven warmte aan uw woning of kantoorpand. Door de robuuste hardhouten kozijnen maakt uw huis of pand een krachtige indruk. Hardhouten kozijnen gaan jarenlang mee. Daarnaast bieden hardhouten kozijnen u 10 jaar garantie. Het kan voorkomen dat de kleur van uw hardhouten kozijnen veranderd in de loop van de jaren. Het voordeel aan hardhouten kozijnen is dat uzelf kleine reparaties kunt uitvoeren en dat uzelf uw kozijn kunt schilderen.

  Naast hardhouten kozijnen maken wij ook aluminium kozijnen. Aluminium kozijnen gaan net zoals kunststof kozijnen jarenlang mee. Ook bij onze aluminium kozijnen krijgt u 10 jaar garantie. Onze aluminium kozijnen zijn er in alle RAL kleuren te verkrijgen. Onze kunststof kozijnen zijn geheel onderhoudsvriendelijk. De kozijnen zijn weerbestendig en daardoor niet kapot te krijgen. Hardhouten kozijnen kunnen gaan krimpen, scheuren of zwellen. Dit kan met kunststof kozijnen zeker niet gebeuren! Kunststof kozijnen zijn ook gemakkelijk in onderhoud, de kozijnen zijn gemakkelijk schoon te maken.

  HG Bouwtechniek kozijnen Zoetermeer

  HG Bouwtechniek is gevestigd in het mooie Sprang Capelle. Doordat wij al meer dan 20 jaar in het vak zitten hebben wij de nodige ervaring opgebouwd en hierdoor kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij beschikken over onze eigen werkplaats. Wij vinden persoonlijk contact met de klant belangrijk. Daarom bespreken wij graag met u uw wensen. HG Bouwtechniek is een erkend lid van Bouwend Nederland en is Woonbewust. Wij bieden u garantie, beste service en altijd één op één persoonlijk contact met een vast aanspreekpunt. Hierdoor waarderen onze klanten ons met een 8,7 op basis van 93 beoordelingen. Indien u vragen heeft kunt u ons altijd telefonisch benaderen. Wij heten u ook graag welkom in onze showroom in Sprang Capelle. Onze medewerkers staan u graag te woord.

   Zullen wij even contact met u opnemen?