Kozijnen Etten-Leur

Info aanvragen!

Kozijnen Etten Leur nodig?

kozijnen etten leurHeeft u kozijnen Etten Leur nodig? Bent u op zoek naar raam en deurkozijnen in de omgeving van Etten Leur? Dan bent u bij ons aan het goede adres. HG Bouwtechniek, kozijnen Etten Leur specialist heeft in de afgelopen 20 jaar de nodige ervaring opgebouwd. HG Bouwtechniek, kozijnen Etten Leur biedt u verschillende soorten kozijnen aan. Bij HG Bouwtechniek staat bekend om zijn vakwerk in aluminium kozijnen, kunststof kozijnen en hardhouten kozijnen. Bij kozijnen Etten Leur geven wij u een gratis adviesgesprek en een meting vooraf. Wij regelen alles onder 1 dak voor u. Zo maken wij ook onze dakkapellen in onze eigen werkplaats in Sprang Capelle. Doordat wij onze eigen werkplaats hebben zorgen wij ervoor dat wij betaalbare dakkapellen maken. Wij bieden garantie, beste service en altijd één op één persoonlijk contact met één vast aanspreekpunt. Ons doel is om mensen te ontzorgen, mede hierdoor kunnen wij u de beste A kwaliteit aanbieden. 

Direct een vrijblijvende offerte ontvangen?

Benieuwd naar de kosten voor uw nieuwe kozijnen? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier.


  Vragen over uw gewenste kozijnen en/of deuren.


  Hardhouten kozijnen Etten Leur

  Bij HG Bouwtechniek bieden wij u onder andere hardhouten kozijnen aan. Zit de maat van uw gewenste kozijn er niet bij? Wij maken graag voor u een hardhouten kozijn op maat. Een hardhouten kozijn geeft uw woning of pand een warme uitstraling. Wij maken de hardhouten kozijnen van de duurzaamheidsklasse 1 en het FSC keurmerk. Zo bieden wij ook 10 jaar garantie op de constructie en zijn al onze hang en sluit werken volgens het politiekeurmerk SKG ** Veilig Wonen. Naast de warme uitstraling gaan de kozijnen wel 75 jaar mee! De reparatie en onderhoudswerkzaamheden zijn eenvoudig zelf te verrichten. U kunt eenvoudig de hardhouten kozijnen verven en reparatie is vrijwel altijd mogelijk. Wel is er kleurverandering mogelijk in de loop van de jaren. 

  Aluminium kozijnen Etten Leur

  Bij HG Bouwtechniek bieden wij u naast onze hardhouten kozijnen, ook aluminium kozijnen aan. De aluminium kozijnen zijn volledig op maat te maken en in alle gewenste maten en kleuren te bestellen. Daarnaast ontvangt u op alle kozijnen en deuren 10 jaar garantie!  De aluminium kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk en van stevig materiaal gemaakt. Deze kozijnen hebben daarnaast ook een hoog wooncomfort. Dit wil zeggen dat er een perfecte akoestisch en thermische isolatie is. Ook zijn aluminium kozijnen zeer duurzaam met een SKG ** Veilig Wonen politiekeurmerk. U woning of pand krijgt door aluminium kozijnen een stoerdere uitstraling. Wij bieden u een ruime keuze in hardhouten kozijnen, aluminium kozijnen en in kunststof kozijnen aan. Heeft u vragen over onze aangeboden kozijnen Etten Leur?  Wij willen u vragen om dan telefonisch contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord. 

   Zullen wij even contact met u opnemen?