Kozijnen Dordrecht

Info aanvragen!

Kozijnen Dordrecht nodig?

kozijnen dordrechtOp zoek naar kozijnen Dordrecht? Bent u op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van verschillende kozijnen in omgeving Dordrecht? Kozijnen Dordrecht is voor u het aangewezen bedrijf voor al uw kozijnen. Kozijnen Dordrecht heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het maken van kozijnen. Naast kozijnen kunt u ons ook benaderen voor het maken van uw aanbouw of dakkapel. Wij regelen alles onder één dak voor u.

Wij beschikken over onze eigen werkplaats in Sprang Capelle. Bij HG Bouwtechniek, kozijnen Dordrecht bieden wij u beste kwaliteit. Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen. Wij bieden op onze kunststof kozijnen 10 jaar garantie. Daarnaast bieden wij de beste service en heeft u bij ons één vast aanspreekpunt. Wij verkopen hardhouten kozijnen, aluminium kozijnen en kunststof kozijnen. Inmiddels hebben wij al veel klanten blij kunnen maken met onze prachtige kozijnen van hoge kwaliteit.

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en ontvangt direct een vrijblijvende offerte.
​​​​​​​


Vragen over uw gewenste kozijnen en/of deuren.


Verschillende soorten kozijnen

Onze hardhouten kozijnen hebben als grote voordeel dat ze jarenlang meegaan. Wij geven u 10 jaar garantie op onze kunststof kozijnen. Wij hebben onze eigen werkplaats waar wij onze kozijnen maken. Hierdoor kunnen wij u onze kozijnen aanbieden tegen  scherpe prijzen.  Wij maken ook aluminium kozijnen. Onze aluminium kozijnen kunnen wij in elk gewenste RAL kleur voor u maken. Aluminium is voorzien van het politiekeurmerk SKG ** Veilig Wonen, daarnaast geeft aluminium een hoog wooncomfort. Aluminium geeft perfecte akoestische en thermische isolatie. Aluminium is van stevig materiaal wat niet vervormt of breekt. Een ideaal materiaal voor uw kozijn.

Jarenlange ervaring in kozijnen Dordrecht

HG Bouwtechniek bestaat al meer dan 25 jaar, waardoor wij zeer veel ervaring hebben in deze branche. Doordat wij erkend zijn als Lid van Bouwend Nederland en van Woonbewust kunnen wij u de beste kwaliteit bieden. Door onze jarenlange ervaring weten wij ook dat onze klanten een adviesgesprek en een meting erg op prijs stellen. Wij doen dit voor u gratis. HG Bouwtechniek regelt alles onder één dak. In onze showroom in Sprang Capelle demonstreren wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Wij willen onze klanten van A tot Z van dienst zijn. Wij bieden u garantie, beste service, duidelijke communicatie en altijd een vast aanspreekpunt. Onze klanten zijn zeer tevreden over onze werkzaamheden en ons persoonlijk klantencontact. Zij waarderen ons met een zeer hoge klanttevredenheid (8,7 op basis van 93 beoordelingen). Hebben wij uw interesse gewekt in onze kozijnen? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Voor uw kozijnen bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres.

Zullen wij even contact met u opnemen?