Houten dakkapel

Info aanvragen!

Houten dakkapel

houten dakkapelEen houten dakkapel geeft veel sfeer in uw woning en bovenverdieping. Bovendien is een houten dakkapel uiterst geschikt voor het vergroten van een ruimte en geeft het veel meer licht. Heeft u een zolder die u wil veranderen in een slaapkamer of studeer ruimte? Dan is een houten dakkapel iets voor u! Een houten dakkapel geeft niet alleen licht en ruimte, maar het verhoogt ook de waarde van uw woning. Een houten dakkapel van HG Bouwtechniek B.V. is dus een slimme investering. Daarnaast voorkomt u lange verbouwingen. Een houten dakkapel past bijna bij elke inrichting. Het hout dat wordt gebruikt is van duurzaam hout. Door ons grote aanbod heeft u de keuze in veel verschillende soorten houtsoorten. Wanneer u voor hout kiest, kiest u voor een warme uitstraling. Veel mensen zijn u al voorgegaan. Hout heeft een robuuste en authentieke uitstraling die sfeer geeft.  HG Bouwtechniek maakt uw houten dakkapel volledig op maat en kunnen wij garanderen dat we uw wensen en behoeften gaan realiseren. Wij gaan graag met u de samenwerking aan om tot een perfect eindresultaat te komen.

De productie van een houten dakkapel

Voordat wij aan de slag gaan met het maken van uw houten dakkapel komen we eerst bij u langs. Hier bespreken we uw wensen en houden we rekening met uw behoeftes. Wij bekijken uw woonsituatie en meten alles nauwkeurig op. Daarna stellen wij een werkplan op. Dit werkplan ontvangt u ook, zodat u niet voor verassingen komt te staan en weet waar u aan toe bent. In het plan staat onze werkwijze en de offerte. Wanneer u akkoord geeft gaan wij aan de slag. Wij maken onze dakkapellen zelf in onze werkplaats. Het plaatsen van een houten dakkapel gaat snel. Wij doen aan een snelle service. De dakkapel wordt meestal al binnen één dag geplaatst. Zo voorkomen dat u zo min mogelijk overlast, rommel en geluid aan de verbouwing overhoud. Tijdens de samenwerking maken wij graag duidelijke afspraken en houden we van heldere communicatie. Wanneer er eventuele problemen komen lossen wij dit soepel op. Wij doen er alles aan om u tegemoet te komen.

Weet u welk verbouwplan u wilt realiseren? En kunt u niet wachten totdat u kan genieten van een ruimtelijke zolder of bovenverdieping? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. HG Bouwtechniek B.V. heeft een team van vakmensen en jarenlange ervaring. Wanneer u voor HG Bouwtechniek kiest, kiest is voor de hoogste kwaliteit en de beste service!

    Zullen wij even contact met u opnemen?