Goedkoop dakkapellen

Info aanvragen!

Goedkoop dakkapellen

goedkoop dakkapellenIn Google op zoek naar goedkoop dakkapellen? Bent u op zoek naar een bedrijf die ​goedkoop dakkapellen​ kan leveren? Dan bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres. HG Bouwtechniek levert kwalitatief hoogwaardige dakkapellen tegen een scherpe prijs.

Goedkoop dakkapellen van HG Bouwtechniek

​HG Bouwtechniek kan ​goedkoop dakkapellen ​leveren. Wij maken de dakkapel op maat in onze werkplaats. Hierdoor kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wij maken de dakkapel als een bouwpakket, dit noemen wij Prefab. Hierdoor kunnen we de dakkapel in één dag op het dak plaatsen en heeft u er zo min mogelijk last van. Omdat wij maar één dag bij u thuis bezig zijn, kunnen wij de dakkapellen leveren tegen een scherpe prijs. Bij HG Bouwtechniek heeft u zowel de keus uit houten als kunststof dakkapellen. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen en de stijl van uw woning. Tevens kunt u kiezen voor een nokverhoging. Met een nokverhoging creërt u meer ruimte en wordt het mogelijk om op zolder rechtop te lopen. Hier kunt u dus een extra kamer van maken. Ook bij de nokverhoging kunt u kiezen tussen hout en kunststof. Daarnaast kunt u kiezen voor screens of rolluiken en voor een zinken of kunststof goot. Wij denken graag met u mee bij het realiseren van een dakkapel of nokverhoging op maat.

​Offerte aanvragen

​Als u een dakkapel of nokverhoging wilt laten plaatsen, wilt u natuurlijk weten hoeveel het gaat kosten. Wij komen graag bij u thuis langs om uw wensen te bespreken en de situatie ter plekke te bekijken. We werken uw wensen uit in een helder werkplan en stellen een offerte op. Wilt u eerst een offerte aanvragen, voordat wij bij u thuis langskomen? Ook dat is mogelijk. U kunt via onze website een offerte aanvragen. U vult uw gegevens in en aan de hand daarvan stellen wij een offerte op. Zo heeft u een indicatie van de kosten voor het leveren en plaatsen van een dakkapel.​

Vragen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over de goedkoop dakkapellen van HG Bouwtechniek? Of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
U bent ook van harte welkom in onze showroom in Sprang Capelle. Hier staan verschillende dakkapellen gepresenteerd. Tevens kunt u bij onze medewerkers terecht voor advies of wanneer u vragen heeft.

Direct uw dakkapel prijs berekenen?

Benieuwd naar de kosten van uw dakkapel op maat? Via onze online tool kunt u direct uw dakkapel prijs berekenen. Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een vrijblijvende dakkapel prijs indicatie.


Vragen over uw gewenste dakkapel.


Contact opnemen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van HG Bouwtechniek? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Zullen wij even contact met u opnemen?