Dakkapellen Rosmalen

Info aanvragen!

Dakkapellen Rosmalen

dakkapellen rosmalenWoont u in de omgeving van Rosmalen en wilt u een dakkapel op uw woning laten plaatsen? Dan bent u daarvoor bij HG Bouwtechniek BV aan het juiste adres. Het grootste assortiment dakkapellen vindt u bij ons. In onze ruime showroom in Sprang-Capelle kunt u met eigen ogen de vele verschillende soorten en maten dakkapellen komen bekijken. In deze showroom kunt zich laten inspireren en adviseren. Een dakkapel laten plaatsen betekent voor ons maatwerk leveren. Wij adviseren u daarom graag over de dakkapel die het beste aansluit op uw wensen. Op basis van wat ‘ú wilt, leveren wij een dakkapel op maat.

Waarom een dakkapel laten plaatsen door HG Bouwtechniek BV?

Waarom zou u een dakkapel laten plaatsen door ons? Omdat een dakkapel u veel voordelen oplevert. Ten eerste wordt er door het plaatsen van een dakkapel meer licht en ruimte gecreeërd op de bovenverdieping van uw woning. Hierdoor geniet u dagelijks van een ruimer en lichter huis. Ten tweede zorgt een het plaatsen van een dakkapel voor een waardevermeerdering van uw woning. Een dakkapel is daarom een mooie en waardevolle investering. Ons vakkundige team zorgt er bovendien voor dat u binnen korte tijd kunt genieten van uw nieuwe dakkapel. Zij plaatsen uw prachtige nieuwe dakkapel namelijk binnen één dag!

Over  HG Bouwtechniek BV

HG Bouwtechniek BV heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met de bouw en ontwikkeling van dakkapellen Rosmalen en heeft zich zo ontwikkeld tot ‘De dakkapellen specialist’. Bij ons staat uw persoonlijke wens centraal. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, krijgt u één vaste contactpersoon. Aan deze contactpersoon kunt u al uw vragen en ideeën kwijt. We komen bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en uw wensen te bespreken. Hierna krijgt u van ons een helder en concreet werkplan, waardoor u precies weet hoe het plaatsen van uw dakkapellen Rosmalen zal gaan verlopen. In het werkplan vindt u ook een uitgebreide offerte, waardoor u weet wat u aan kosten kunt verwachten.

Wij geven u als klant graag inzicht in onze werkwijze. De werkwijze van HG Bouwtechniek BV kenmerkt zich door onze no-nonsense mentaliteit. Door onze heldere offerte weet u precies waar u aan toe bent en wat u aan dakkapellen Rosmalen kosten kunt verwachten. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte extra kosten achteraf. Onze klanten zijn zeer tevreden over ons en beoordelen ons met een 8,6! Ook hebben wij voor het vierde jaar op rij een FD Gazellen Award te pakken.

U moet bij HG Bouwtechniek BV zijn als u op zoek bent naar duurzame en kwalitatief hoogwaardige dakkapellen Rosmalen tegen een eerlijke prijs. Wij zijn dé dakkapellen specialist en komen graag uw droom dakkapel plaatsen! Onze dakkapellen worden in onze werkplaats in Sprang-Capelle door ons vakkundige team prefab gefabriceerd. Voor de fabricage van onze dakkapellen gebruiken we uitsluitend duurzame en milieuvriendelijke materialen. Onze kunststof dakkapellen worden bijvoorbeeld bekleed met kunststof volkern gevel beplating (HPL) of kunststof rabatdelen (Keralit). Wanneer u kiest voor een kunststof dakkapel is onderhoud verleden tijd, zeker wanneer een combinatie wordt gemaakt met ons gecertificeerde kunststof kozijn. U kiest dan voor gemak en kwaliteit. U kunt bij HG Bouwtechniek BV ook terecht voor dakkapellen die zijn uitgevoerd in hout.

    Zullen wij even contact met u opnemen?