Dakkapel offerte

Info aanvragen!

Dakkapel offerte nodig?

dakkapel offerteBent u op zoek naar een dakkapel offerte? Wij leveren betrouwbare en betaalbare dakkapellen op maat. Elk huis is anders en heeft een dakkapel op maat nodig! Wilt u een extra slaapkamer op zolder creëren, maar is het dak aan beide kanten schuin? Daar gaat uw mooie ruimte op zolder. Door een dakkapel te plaatsen creëert u een extra kamer op zolder door aan een kant de muren recht te maken. Het hoeft niet per se een slaapkamer te worden, maar wilt u graag meer licht, ruimte of woonplezier creëren? Dan is een dakkapel dé oplossing voor u! Direct een dakkapel offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Gratis advies ontvangen?


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  Dakkapel offerte op maat

  Een dakkapel plaatsen is een relatief kleine ingreep die uw huis volledig kan veranderen, qua vorm en inhoud. HG Bouwtechniek B.V. komt graag een dakkapel op maat plaatsen op uw woning. Door een dakkapel offerte aan te vragen, weet u hoe hoog de kosten zullen zijn en ziet u de vele mogelijkheden die wij kunnen aanbieden. Hierop is de arbeid en werkwijze te zien, maar ook de materialen die gebruikt worden. Wij bieden verschillende dakkapellen aan. Wij hebben onder andere kunststof dakkapellen, houten dakkapellen en wij kunnen een nokverhoging plaatsen. Een nokverhoging is nog ruimer dan een dakkapel, omdat het dak van de dakkapel met een piramide is afgewerkt.

  Dakkapel vervangen

  Heeft u een dakkapel op de woning staan die aan vervanging toe is? Wilt u deze dakkapel vervangen door een gespecialiseerd bedrijf? HG Bouwtechniek B.V. regelt binnen een dag dat u weet wat u van ons kunt verwachten. Op de afgesproken dag vervangen wij binnen een dag uw dakkapel. HG Bouwtechniek bestaat al meer dan 20 jaar en doet al jarenlang mee in het vak. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren en vervangen van dakkapellen. Heeft u geen standaard afmeting dakkapel? Dat is geen probleem bij ons, wij leveren dakkapellen op maat aan. In onze eigen werkplaats in Sprang-Capelle maken wij iedere dakkapel op maat.  Wij vertellen u graag meer over onze diensten in een vrijblijvend adviesgesprek bij ons in de showroom of bij u op locatie.

  Dakkapel offerte aanvragen

  Wij zijn gevestigd in Sprang-Capelle. Wilt u vrijblijvend een dakkapel offerte aanvragen? Of wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Kom langs in onze showroom in Sprang-Capelle. Er is altijd een adviseur aanwezig die u advies op maat kan geven. Uw wens is onze opdracht. Wij gaan graag het gesprek met u aan. Tot ziens in Sprang-Capelle!

   Zullen wij even contact met u opnemen?