Dakkapel modern

Info aanvragen!

Dakkapel modern

dakkapel modern​Op zoek naar een dakkapel modern? Wilt u graag een dakkapel op uw woning laten plaatsen? En heeft u een moderne woning, dus wilt u ook een dakkapel modern? Dan bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres. HG Bouwtechniek levert en plaatst dakkapellen in verschillende stijlen.

Dakkapel modern van HG Bouwtechniek!

Een kunststof dakkapel past goed bij een huis met een moderne uitstraling. Het kunststof vraagt weinig onderhoud en heeft een lange levensduur. Een dakkapel is dus een goede investering die u terug zult verdienen. HG Bouwtechniek biedt diverse duurzame en kleurechte kunststoffen voor een mooie en hoogwaardige kunststof dakkapel. De kunststof dakkapellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kunt dus de kleur die bij uw huis past, kiezen. Wij maken de ​dakkapel modern geheel op maat in onze werkplaats. Daarnaast plaatsen we de dakkapel ook zelf. We kunnen dit realiseren in één dag. U zit dus niet lang in de rommel en ontzorgen u volledig.

 

​Meer dan een dakkapel

​Naast dakkapellen van kunststof of hout kunt u bij ons ook terecht voor een nokverhoging, kozijnen en een aanbouw. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en zijn de specialist in de Prefab kozijnen en dakkapellen. Ook leveren wij Prefab aanbouwen. Een Prefab aanbouw is een ideale oplossing voor het vergroten van de kamer of keuken. Daarnaast wordt deze aanbouw of uitbouw ook vaak gebruikt als mantelzorgwoning, zorgaanbouw of thuiskantoor. Prefab betekent dat de onderdelen van tevoren al worden gemaakt. Dit doen wij in onze werkplaats. Hier maken we het hele bouwwerk als een bouwpakket. Op de afgesproken dag komt het geheel naar u toe. Het totale resultaat wordt binnen één dag bij of aan uw woning geplaatst.

 

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Onze klanten kunnen achteraf een beoordeling over ons invullen. Op dit moment beoordelen ze ons met een 8,7 op basis van 93 beoordelingen. Hier zijn wij erg trots op. We doen er dan ook alles aan om op dit niveau te blijven werken!

 

​Vragen over dakkapel modern? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over ​dakkapel modern? Of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom. Hier hebben wij verschillende dakkapellen, waaronder ​dakkapel modern, gepresenteerd staan. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en u van advies te voorzien.

    Zullen wij even contact met u opnemen?