Dakkapel maken

Info aanvragen!

Dakkapel maken

dakkapel makenEen dakkapel maken is bij HG Bouwtechniek B.V. een van onze grote specialiteiten. Wilt u bijvoorbeeld de zolder of bovenverdieping van meer licht voorzien of groter maken? Dan is een dakkapel een uitstekende keuze. HG Bouwtechniek B.V. maakt onze eigen dakkapel voor u speciaal op maat. Zo kunnen wij u garanderen dat een dakkapel altijd zal passen. HG Bouwtechniek B.V. heeft jarenlange ervaring in het plaasten, monteren en maken van dakkapellen. Door onze snelle service en nauwe samenwerking met de klant zijn wij daarom ook beoordeeld met een 8,6. Wij willen er alles aan doen om uw wensen en behoeftes te realiseren. Een dakkapel is een slimme investering. Door een dakkapel creeërt u meer licht en ruimte, waardoor u meer kan genieten van de te kleine zolder of te donkere bovenverdieping. Daarnaast stijgt u huis ook in waarde. Een dakkapel geeft dus veel voordelen op veel verschillende vlakken. Al onze dakkapellen worden duurzaam geproduceerd, hierdoor blijft de kwaliteit lang behouden. Heeft uw dakkapel een beschadiging opgelopen? Bij HG Bouwtechniek helpen wij u graag.

Een dakkapel maken we speciaal voor u!

Een dakkapel maken hoeft niet lang te duren. U hoeft niet bang te zijn dat u een lange verbouwingsperiode tegemoet komt, want dat is niet zo. Veel soorten dakkapellen kunnen al binnen één dag geplaatst worden. Daardoor heeft u zo min mogelijk overlast van de rommel en het geluid en geniet u al snel van uw nieuwe dakkapel. Om een dakkapel op maat te maken komen wij altijd eerst even bij u op bezoek. Wij bekijken uw woonsituatie en meten alles nauwkeurig op. Daarna stellen we een werkplan op inclusief offerte. Zo komt u niet voor verassingen te staan en dat is wel zo prettig. Al onze dakkapellen worden gemaakt door een vakkundig team. Ons team heeft veel kennis en jarenlange ervaring bij het monteren en plaatsen van dakkapellen.

Heeft u vragen over onze werkwijze of productie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag. Wilt u meer informatie of wilt u inspiratie op doen? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Sprang-Capelle. Wanneer u langskomt geven wij graag persoonlijk advies. Door onze grote en ruime aanbod heeft u veel mogelijkheden in het maken van een dakkapel. Wij leveren hout, polyester, kunststof en prefab dakkapellen. Elk materiaal heeft zijn eigen voordeel en uitstraling. Wij helpen u graag een handje met het kiezen van het juiste materiaal en dakkapel. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent over uw dakkapel!

    Zullen wij even contact met u opnemen?