Dakkapel kunststof

Info aanvragen!

Dakkapel kunststof

dakkapel kunststofOp zoek naar dakkapel kunststof? Wilt u graag een extra slaapkamer creeëren in uw woning? Maar mist de ruimte die u daarvoor in gedachten heeft licht en ruimte? Kies dan voor een dakkapel. Een dakkapel is een eenvoudige manier om extra licht en ruimte te creeëren op de bovenverdieping van uw woning. Door een dakkapel te plaatsen kunt u bijvoorbeeld een donkere zolderruimte transformeren tot een heerlijk ruime en lichte slaapkamer. Ook als u geen zolder heeft maar licht en ruimte toe wilt voegen aan de bovenverdieping van uw woning is een dakkapel een slimme keuze. HG Bouwtechniek B.V. is gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen. Al vele jaren ontwikkelen, bouwen en plaatsen wij dakkapellen in heel Nederland. Wilt u uw woning ook een mini-metamorphose geven en een dakkapel laten plaatsen? Kies dan voor HG Bouwtechniek B.V.! Wij garanderen u een perfect eindresultaat.

Bij HG Bouwtechniek B.V. doen we alles zelf, het ontwikkelen, het bouwen en het plaatsen van de dakkapel. Dit zorgt ervoor dat we de hoge kwaliteit van onze dakkapellen kunnen garanderen en het zorgt ervoor dat we de prijzen van onze dakkapellen laag kunnen houden. Een win-win-situatie, en u profiteert ervan! U vindt bij HG Bouwtechniek B.V. altijd een passende dakkapel dankzij ons ruime aanbod. Heeft u een moderne woning en zoekt u daarom een dakkapel met een moderne uitstraling? Of heeft u liever een dakkapel die past bij uw landelijke woning? Wat voor type dakkapel u zoekt, u vindt bij HG Bouwtechniek B.V. altijd een dakkapel die perfect bij u past! Elke dakkapel is bij ons maatwerk. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe dakkapel straks naadloos aansluit op uw woning.

Het kiezen van de dakkapel

Het kan lastig zijn om een keuze te maken uit ons ruime aanbod dakkapellen. U koop natuurlijk ook niet elke dag een nieuwe dakkapel. Daarom helpen we u graag bij het maken van uw keuze. We nodigen u van harte uit om langs te komen in onze showroom. Onze showroom is gevestigd in Sprang-Capelle. U kunt er terecht voor koffie, inspiratie en advies. Onze adviseurs denken graag met u mee en kunnen u vele voorbeelden laten zien van dakkapellen die wij kunnen plaatsen. Zo maken we het u zo gemakkelijk mogelijk om een keuze te maken. U vindt in onze showroom veel modellen van dakkapellen, zowel van hout als van kunststof. Kiest u voor een dakkapel kunststof? Dan kiest u voor gemak en kwaliteit. Een dakkapel kunststof biedt een belangrijk voordeel: het is zeer onderhoudsvriendelijk. U heeft er bijna geen omkijken naar, zeker wanneer u de dakkapel kunststof combineert met een kunststof kozijn. In onze showroom vindt u veel voorbeelden van een dakkapel kunststof. Zo krijgt u snel een duidelijk beeld van wat er allemaal mogelijk is. We ontmoeten u graag in onze showroom!

Onze manier van werken bij het plaatsen van een dakkapel kunststof

Hoe gaan wij precies te werk als u een nieuwe dakkapel kunststof door ons laat plaatsen? We vertellen het u graag. We maken eerst een afspraak met u en komen bij u thuis langs. We kunnen dan uw specifieke woonsituatie zien en meten de maten op van het dak waar de dakkapel geplaatst zal gaan worden. Na ons bezoek op locatie ontvangt u van ons het werkplan. Dit werkplan geeft u duidelijkheid en overzicht. Er staat namelijk precies in beschreven hoe wij te werk zullen gaan bij het plaatsen van uw dakkapel. Ook vindt u in het werkplan onze offerte. Zo ziet u in één oogopslag hoeveel uw nieuwe dakkapel kunststof gaat kosten. We houden bij HG Bouwtechniek B.V. van duidelijke afspraken en geven u graag inzicht in onze manier van werken. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en komt u nooit voor verrassingen te staan achteraf.

Als we uw nieuwe dakkapel komen plaatsen gaan we snel en vakkundig te werk. Doordat uw dakkapel precies op maat is gemaakt kan de dakkapel binnen 1 dag worden geplaatst. Dankzij deze snelle service zit u zo kort mogelijk in de rommel. We garanderen u dat het plaatsen van de dakkapel snel en soepel verloopt. Het is hierdoor niet nodig om lang in de rommel en het stof van een verbouwing te zitten. Met een dakkapel creeërt u snel meer licht en ruimte. Al binnen 1 dag geniet u van een ruimer en lichter huis. Wilt u dat ook? Maak dan snel een afspraak. Voor u het weet kunt u met die nieuwe slaapkamer of studeerkamer aan de slag!

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze dakkapellen en dat ze tevreden zijn over onze service. We zijn daarom blij om te kunnen zeggen dat onze klanten zeer over ons te spreken zijn en ons beoordelen met een 8,6! Daarnaast zijn we er trots op dat HG Bouwtechniek B.V. voor de vierde keer op rij is genomineerd voor een FD Gazellen Award. Dit is een award voor snelgroeiende bedrijven die wordt uitgereikt door het Financieel Dagblad. Steeds meer mensen kiezen voor de kwaliteit van een HG Bouwtechniek B.V. dakkapel. Wij hebben jaren ervaring opgebouwd met de ontwikkeling en bouw van dakkapellen en dragen dan ook met recht de titel ‘De Dakkapellen specialist’. Deze ervaring zetten we graag in om nog betere dakkapellen te ontwikkelen en te bouwen en natuurlijk om u optimaal van dienst te kunnen zijn. We horen graag van u hoe we u kunnen helpen om uw huis nog ruimer en lichter te maken.

Wilt u meer weten over onze manier van werken of over onze dakkapellen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom in Sprang-Capelle. De koffie staat voor u klaar. We horen graag van u!

    Zullen wij even contact met u opnemen?