Dakkapel Brabant

Info aanvragen!

Dakkapel Brabant

dakkapel brabantOp zoek naar dakkapel Brabant? Wilt u graag een dakkapel op uw huis laten plaatsen? Bent u daarom op zoek naar een bedrijf in Noord-Brabant die dit voor u kan realiseren? Dan bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres. HG Bouwtechniek is gevestigd in Sprang Capelle en heeft ruim 20 jaar ervaring met het leveren en plaatsen van dakkapellen.

Dakkapel Brabant van HG Bouwtechniek!

​Als u op zoek bent naar ​dakkapel Brabant, moet u bij HG Bouwtechniek zijn. HG Bouwtechniek heeft ruime ervaring met het leveren en plaatsen van dakkapellen. Tevens maken wij de dakkapellen voor u op maat in onze werkplaats. Wij kunnen dus volledig aan uw wensen voldoen. Wij komen dan ook graag bij u thuis langs om de situatie te bekijken. Tevens kunnen wij u van advies voorzien. U kunt kiezen voor een dakkapel van hout of kunststof. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen en de uitstraling van het huis. Naast een dakkapel kunt u ook kiezen voor een nokverhoging. Een nokverhoging wordt geplaatst op een zolder, waar normaal gesproken niet rechtop gelopen kan worden. Door een nokverhoging te plaatsen, kunt u een extra kamer creëren. Een dakkapel en een nokverhoging zijn een echte waardevermeerdering voor uw huis. Het vraagt een investering, maar u heeft weinig onderhoud en u kunt er lang van genieten. U heeft de investering dus snel terug verdiend.

 

Prefab dakkapel

Een dakkapel bij HG Bouwtechniek is een Prefab dakkapel. Dat betekent dat de dakkapel als een bouwpakket wordt gemaakt in onze werkplaats. Het bouwpakket wordt bij uw thuis geleverd en vervolgens geplaatst. Hierdoor kunnen wij in één dag uw dakkapel plaatsen en heeft u niet lang last van rommel, stof en kou.

Vragen over dakkapel Brabant? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen ​dakkapel Brabant? Of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

U kunt ook met uw vragen langskomen in onze showroom. Deze bevindt zich in Sprang Cappelle. In onze showroom hebben wij verschillende dakkapellen en nokverhogingen gepresenteerd staan. Hier kunt u dus met eigen ogen bekijken hoe een dakkapel of nokverhoging van HG Bouwtechniek eruit komt te zien. Wij leveren altijd de beste kwaliteit en dat ziet u. ​Daarnaast staan onze medewerkers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. Laat van tevoren wel even weten dat u langskomt, dan zorgen wij dat één van onze medewerkers voor u klaar staat.

    Zullen wij even contact met u opnemen?