Dakkapel bouwen

Info aanvragen!

Dakkapel bouwen

dakkapel bouwen​Wilt u graag een ​dakkapel bouwen ​op uw huis, zodat u meer ruimte krijgt? Bent u daarom op zoek naar een bedrijf die dat voor u kan realiseren? Dan bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres. HG Bouwtechniek heeft ruim 20 jaar ervaring met het leveren en plaatsen van dakkapellen. Wij helpen u dus graag verder met dakkapel bouwen!

 

Dakkapel bouwen via HG Bouwtechniek

Een ​dakkapel bouwen ​is een echte waardevermeerdering voor uw woning. Door een dakkapel te laten plaatsen, creëert u namelijk veel meer licht en ruimte. Daarnaast zult u de investering snel terug verdienen. Wij leveren namelijk een dakkapel van de beste kwaliteit, waardoor het weinig onderhoud vergt en u er jarenlang plezier van hebt.
HG Bouwtechniek maakt Prefab dakkapellen. Dat betekent dat wij in onze werkplaats de dakkapel op maat maken tot een bouwpakket. Dit bouwpakket leveren we op de afgesproken datum bij u thuis. Vervolgens plaatsen we dit op het dak. Het plaatsen van een dakkapel kunnen wij in één dag realiseren! U zult dus nooit lang last hebben van rommel, stof of kou. Wij ontzorgen u volledig.

 

Klanttevredenheid

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over de producten die wij leveren en oer onze dienstverlening. Daarom kunnen de klanten na afloop een beoordeling over ons invullen. Uit deze beoordelingen blijkt dat de klanten erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 8,7 op basis van 93 beoordelingen. Hier zijn wij erg trots op en doen er dan ook alles aan op om hetzelfde niveau te blijven werken.
​Heeft u een tip of suggestie ter verbetering? Laat het ons weten. Wij stellen uw mening zeer op prijs. U kunt uw tip of suggestie doorgeven door contact met ons op te nemen.

Vragen over dakkapel bouwen? Neem contact op!

​Heeft u vragen over ​​​dakkapel bouwen? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
​Ook bent u met uw vragen van harte welkom in onze showroom in Sprang Capelle. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. Tevens kunt u in onze showroom de mogelijkheden op het gebied van dakkapellen bekijken.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond HG Bouwtechniek? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

    Zullen wij even contact met u opnemen?