Prefab dakkapellen

Info aanvragen!


Prefab dakkapellen nodig?

goedkope dakkapelBent u op zoek naar prefab dakkapellen? Prefab is een goedkope manier van een dakkapel plaatsen omdat de dakkapel in een bouwpakket geleverd wordt. Wij bereiden de prefab dakkapellen voor in onze werkplaats en binnen één dag is de dakkapel geplaatst. Wilt u graag een ander soort dakkapel laten maken? Dat kan! Wij hebben een uitgebreid assortiment materialen waarmee wij een dakkapel op maat kunnen laten maken.  Wilt u een dakkapel zonder gedoe bestellen? Zoek niet verder en benader ons. HG Bouwtechniek is het adres waar u naar op zoek bent. Wij komen vooraf inmeten op locatie zodat wij op basis van die informatie prefab dakkapellen kunnen gaan voorbereiden. U kunt bij ons alles onder één dak regelen. Wij besteden onze taken niet uit en daarom kunnen wij u exact vertellen wat wij u kunnen bieden.

Direct een offerte op maat ontvangen?


Vragen over uw gewenste dakkapel.


De prefab dakkapellen van HG Bouwtechniek

De prefab dakkapellen van HG Bouwtechniek zijn leverbaar in veel verschillende soorten, maten en kleuren. De dakkapellen kunnen geheel in stijl van uw woning gemaakt worden. Zo lijkt het net of de dakkapel er al vanaf het begin op staat. Wilt u graag zien wat alle mogelijkheden zijn? Kom dan eens langs in onze grote showroom in Sprang-Capelle. Wij kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden maar ook over de manier van bouwen en leveren. Al meer dan 25 jaar weten wij waarover wij praten. Wij zijn al jarenlang een begrip in de regio en ver daarbuiten.

De prefab dakkapellen laten plaatsen

Op het moment dat u kiest voor prefab dakkapellen op maat bij HG Bouwtechniek kiest u voor volledige ontzorging. Wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk om hoeft te maken. U  krijgt bij ons de beste service zonder dat u daarvoor hoeft te betalen. Wij vinden het belangrijk dat u volledig op de hoogte bent over de werkzaamheden die uitgevoerd worden maar dat u daar zelf niets voor hoeft te doen.  Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe dakkapel op de juiste wijze geplaatst wordt en dat binnen één dag. U hoeft bij ons niet onnodig lang met een open dak te zitten zoals bij andere bedrijven. Wij bereiden alles voor en komen de dakkapel op de gewenste dag plaatsen. Heeft u vragen voorafgaand aan de bouw of op de dag dat de dakkapel geplaatst wordt? Vanaf het begin wordt u gekoppeld aan een vaste contactpersoon. Daar kunt u terecht met al uw vragen. Wilt u meer informatie ontvangen over alles wat wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zullen wij even contact met u opnemen?