Nieuwe dakkapel

Info aanvragen!

Nieuwe dakkapel nodig?

nieuwe dakkapelHG Bouwtechniek is onderscheidend in de wereld van nieuwe dakkapellen: wij hanteren scherpe prijzen voor nieuwe dakkapellen en leveren altijd specifiek maatwerk. Ons belangrijkste criterium is dat u als klant tevreden bent, dus nemen we altijd uw wensen als uitgangspunt. Wij nemen alle tijd om tijdens een persoonlijk gesprek de situatie te bekijken en eventuele maten en opties met u te bespreken. Nadat een van onze adviseurs de maten van uw dak heeft opgemeten, wordt de nieuwe dakkapel vervolgens vooraf gefabriceerd in onze werkplaats. Vervolgens zorgen onze mensen ervoor dat u binnen 1 dag kunt genieten van uw prachtige nieuwe dakkapel. Niet voor niets krijgen wij een klantwaardering van een 8,8 (uit 123 beoordelingen) en we zijn erkend door Lid van Bouwend Nederland en Woonbewust.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  Nieuwe dakkapellen op maat

  Bij HG Bouwtechniek bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een scherpe prijs voor uw nieuwe dakkapel. Onze experts beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in hun vakgebied en weten raad in elke mogelijke situatie. Onze prijs voor een nieuwe dakkapel kunnen we zeer concurrerend houden omdat we de nieuwe dakkapel zelf in eigen werkplaats maken. HG Bouwtechniek heeft veel ervaring opgebouwd met het op maat maken van verschillende soorten nieuwe dakkapellen, die wij kunnen leveren in de materialen kunststof, hout en aluminium. Een kunststof dakkapel is een investering die snel terug te verdienen is door de lage kosten voor onderhoud en door de lange levensduur. Wij bieden verschillende kleurechte en duurzame kunststoffen, waardoor uw nieuwe dakkapel buiten het schoonmaken geen onderhoud nodig heeft. Een houten dakkapel beschikt over een meer traditionele uitstraling maar heeft de voordelen van nu. Hout is een materiaal dat zeer goed te bewerken is en dankzij de natuurlijke uitstraling past een houten dakkapel op veel woningen, waarbij wij ook kunnen zorgen voor het aflakken. Een andere mogelijkheid om meer ruimte te creëren is een nokverhoging, of dakopbouw. Deze wordt bijvoorbeeld geplaatst bij een zolder waar de nok te laag ligt. Om de oorspronkelijke uitstraling van uw huis niet te veranderen, hergebruiken wij uw dakpannen zoveel mogelijk.

  Meer informatie over nieuwe dakkapellen

  Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek staan wij klaar om uw wensen te bespreken en u met raad en daad terzijde te staan. Of het nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouw, HG Bouwtechniek biedt een accurate, nette oplossing voor al uw wensen. Als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan eens een kijkje op onze website. Vraag direct een gratis offerte aan of bespreek vrijblijvend de mogelijkheden in uw situatie. Bel nu met 0416 560017; wij staan u met plezier te woord.

   Zullen wij even contact met u opnemen?