Moderne dakkapel

Info aanvragen!

Moderne dakkapel nodig?

moderne dakkapelHG Bouwtechniek onderscheidt zich in de wereld van moderne dakkapellen: wij leveren altijd specifiek maatwerk en we hanteren zeer concurrerende prijzen voor nieuwe, moderne dakkapellen. Ons belangrijkste criterium is dat u als klant tevreden bent, dus we gaan altijd uit van uw wensen. Niet voor niets krijgen wij een klantwaardering van een 8,8 (uit 123 beoordelingen). Bovendien zijn wij erkend door Lid van Bouwend Nederland en Woonbewust. HG Bouwtechniek neemt alle tijd om tijdens een persoonlijk gesprek de situatie te bekijken en eventuele mogelijkheden, maten en opties met u te bespreken; dat kan bij u thuis of in onze showroom in Sprang-Capelle. Nadat de maten van uw dak zijn opgemeten, wordt de moderne dakkapel vervolgens vooraf gefabriceerd in onze werkplaats. Vervolgens zorgen onze mensen ervoor dat u binnen 1 dag zult genieten van uw prachtige, moderne dakkapel.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  Moderne dakkapellen op maat

  Bij HG Bouwtechniek zit u goed indien u op zoek bent naar een scherpe prijs voor uw moderne dakkapel en deze prijs kunnen we heel concurrerend houden omdat we de nieuwe dakkapel zelf in eigen werkplaats in Sprang-Capelle maken. HG Bouwtechniek heeft meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd in het op maat maken van verschillende soorten moderne dakkapellen, die wij kunnen leveren in de materialen hout, kunststof en aluminium. Een kunststof dakkapel zal een verstandige investering blijken te zijn die u vlot terug kunt verdienen omdat een moderne dakkapel van kunststof lage onderhoudskosten en een lange levensduur heeft. Wij bieden verschillende kleurechte en bovendien duurzame kunststoffen, waardoor uw dakkapel (naast schoonmaken) geen onderhoud nodig heeft. HG kunststof dakkapellen zijn in diverse, moderne uitvoeringen bij ons te verkrijgen. Een houten dakkapel beschikt over een meer traditionele uitstraling maar biedt u wel de huidige voordelen. Een andere mogelijkheid om meer ruimte en licht in huis te maken is door de plaatsing van een nokverhoging, of dakopbouw, bijvoorbeeld bij een zolder waar de nok laag ligt. Om de oorspronkelijke uitstraling van uw woning zoveel mogelijk onaangetast te laten, zullen we de dakpannen zoveel mogelijk hergebruiken.

  Meer informatie over moderne dakkapellen

  Tijdens een kennismakingsgesprek staan wij u graag terzijde om uw wensen en de mogelijkheden bij uw woning met u te bespreken. Of het nu gaat om bestaande bouw of om nieuwbouw, de ervaren experts van HG Bouwtechniek bieden een nette en accurate oplossing. Als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan eens een kijkje op onze website, waar diverse voorbeelden staan, inclusief mooie foto’s van enkele van onze projecten. Voel u vrij direct een gratis offerte aan te vragen of bespreek de mogelijkheden in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. U zult altijd 1 op 1 persoonlijk contact hebben met een vast aanspreekpunt. Bel nu, wij staan u met plezier te woord.

   Zullen wij even contact met u opnemen?