Kunststof kozijnen Dordrecht

Info aanvragen!

Kunststof kozijnen Dordrecht nodig?

kunststof kozijnen dordrechtBent u op zoek naar kunststof kozijnen Dordrecht? Bij kunststof kozijnen Dordrecht van HG Bouwtechniek bent u aan het juiste adres. Wij hebben veel keuze voor u in diverse soorten en maten in kunststof kozijnen. Wij leggen u in een persoonlijk gesprek graag uit hoe wij te werk gaan. Wij kunnen u in een persoonlijk gesprek meer informatie geven over uw gewenste kunststof kozijnen. Wij bieden u een gratis adviesgesprek en meting aan. Wij regelen alles bij kunststof kozijnen Dordrecht onder één dak. Zo maken wij onze kozijnen in onze eigen werkplaats. Wij ontzorgen onze klanten volledig en bieden u de beste kwaliteit. Wij kunnen u de beste garantie en de allerbeste service aanbieden. In onze showroom in Sprang Capelle demonstreren wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Door onze klanten worden wij beoordeeld met een 8,7!

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en ontvangt direct een vrijblijvende offerte.
​​​​​​​


Vragen over uw gewenste kozijnen en/of deuren.


Voordelen kunststof kozijnen Dordrecht

Er zijn diverse voordelen van kunststof kozijnen Dordrecht. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en niet van hout te onderscheiden door onder andere de profilering en folie met een houtnerf. Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen alle weersinvloeden en houden een blijvende mooie uitstraling. Daarnaast hoeft u nooit meer uw kozijnen te schilderen en zijn de kozijnen makkelijk schoon te houden. Onze Kunststof kozijnen zijn 100% recyclebaar,  inbraakwerend en er is geen sprake van krimpen, zwellen, splijten of rotten. Al onze kozijnen zijn voorzien van een politiekeurmerk SKG ** Veilig Wonen.

Over HG Bouwtechniek

Bij HG Bouwtechniek hebben wij verschillende soorten kozijnen. Wij maken kunststof kozijnen, hardhouten kozijnen en aluminium kozijnen. In onze eigen werkplaats maken wij alle kozijnen voor u op maat. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat het onderhoudsvriendelijk is. U hoeft uw kozijnen nooit te verven en de kozijnen gaan niet krimpen, zwellen of rotten. Een hardhouten kozijn biedt een prachtige, warme uitstraling aan uw woning. Hardhouten kozijnen hebben een lange levensduur. Zo bieden we 10 jaar garantie op de constructie. De reparatie en onderhoudswerkzaamheden zijn eenvoudig zelf te verrichten. Bij HG Bouwtechniek maken wij ook kozijnen van aluminium. De uitstraling van aluminium kozijnen is niet van traditionele houten kozijnen te onderscheiden, maar is wel onderhoudsarm.

Bent u enthousiast geworden over onze aangeboden kunststof, hardhouten of aluminium kozijnen? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord per telefoon of in onze showroom in Sprang Capelle.
Voor kozijnen van de beste kwaliteit bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres.

Zullen wij even contact met u opnemen?