Kunststof kozijnen Den Bosch

Info aanvragen!


HG Bouwtechniek voor kunststof kozijnen Den Bosch

Wilt u uw bestaande kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen Den Bosch? Dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen is HG Bouwtechniek uit Sprang Capelle. Wij leveren kunststof kozijnen in alle soorten, maten en kleuren. HG Bouwtechniek biedt een totaaloplossing op het gebied van dakkapellen, kozijnen en aanbouwen. Alle kunststof kozijnen Den Bosch zijn van de beste A kwaliteit. Heeft uw woning houten kozijnen en wilt u slechts een enkel kozijn vervangen voor een kunststof kozijn? Dat is geen enkel probleem. Onze kunststof deuren en kozijnen zijn niet van houten deuren en kozijnen te onderscheiden. Wij bewerken deze namelijk met onder andere een profileringen en folie met een houtnerf. Onze kunststof kozijnen zijn kleurecht. De kleuren blijven in de loop der jaren net zo mooi als ze waren bij de aankoop. Er zitten veel voordelen aan kunststof kozijnen:

 • bestand tegen alle weersinvloeden
 • onderhoudsarm
 • hoog wooncomfort, perfecte akoestische en thermische isolatie
 • geen last van krimpen, zwellen, rotten of splijten
 • nooit meer schilderen
 • makkelijk schoon te houden
 • sterk inbraakwerend
 • 100% recyclebaar
 • blijvend mooie uitstraling
 • leverbaar in alle RAL kleuren
 • niet van hout te onderscheiden

Onze kozijnen hebben diverse keurmerken zoals het politiekeurmerk SKG ** Veilig Wonen en de kwaliteitskeurmerken TÜV, Komo, SKG en VKG. HG Bouwtechniek is erkend lid van Bouwend Nederland en Woonbewust. Zo weet u zeker dat u met een betrouwbare partner in zee gaat.

10 jaar garantie kunststof kozijnen Den Bosch

Wij geven 10 jaar volledige garantie op glas en kunststof. U zult jarenlang zorgeloos plezier hebben van uw kunststof kozijnen! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het leveren en plaatsen van kozijnen. De klanttevredenheid is zeer hoog. De score van 8,8 op basis van 132 beoordelingen spreekt voor zich. Als full-service bedrijf regelen wij alles onder één dak. Van het ontwerp en de productie in onze eigen werkplaats tot de professionele installatie bij u thuis. U zult ervaren dat het proces gestroomlijnd verloopt.

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom waar wij graag demonstreren wat de mogelijkheden zijn. U kunt rekenen op de beste service en altijd persoonlijk contact met één vast contactpersoon. Vooraf bieden wij een gratis gesprek en meting aan. Dit is geheel vrijblijvend. We leveren betaalbare kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit. De prijs- kwaliteitsverhouding is uitstekend. Wij leveren en installeren betaalbare kozijnen. HG Bouwtechniek levert maatwerk. Wij maken de kozijnen precies volgens uw wensen. Door onze ervaring en expertise wordt uw huis weer als nieuw!

Kunststof

Wij leveren en plaatsen kunststof kozijnen en deuren.

Lees verder

Aluminium

Wij leveren en plaatsen aluminium kozijnen en deuren.

Lees verder

Hout

Wij leveren en plaatsen (hard)houten kozijnen en deuren.

Lees verder

  Zullen wij even contact met u opnemen?