Kunststof kozijnen Brabant

Info aanvragen!


Kunststof kozijnen Brabant nodig?

Bent u een huis aan het bouwen en kiest u voor kunststof kozijnen? Of wilt u uw houten kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen Brabant? Bij HG Bouwtechniek in Sprang-Capelle bent u aan het juiste adres! Wij bieden een totaaloplossing voor kozijnen, dakkapellen en aanbouwen. Onze kunststof kozijnen Brabant zijn van de hoogste kwaliteit. HG Bouwtechniek is erkend lid van Bouwend Nederland en Woonbewust. U kunt erop rekenen dat over voldoende expertise beschikken om de kozijnen perfect te installeren. Wij streven ernaar dat u volledig tevreden bent met de kunststof kozijnen. We zijn dan ook blij met de zeer hoge klanttevredenheidsscore van 8,8 op basis van 132 beoordelingen. Het is een goede investering om te kiezen voor kunststof kozijnen. Onze kunststof kozijnen zijn niet te onderscheiden van traditionele houten kozijnen. De voordelen van kunststof kozijnen zijn groot:

 • onderhoudsarm
 • niet van hout te onderscheiden (o.a. door profilering en folie met houtnerf)
 • hoog wooncomfort door perfecte akoestische en thermische isolatie
 • extreem lange levensduur
 • bestand tegen alle weersinvloeden
 • geen last van krimpen, zwellen, rotten of splijten
 • blijvend mooie uitstraling
 • nooit meer hoeven schilderen
 • makkelijk schoon te houden
 • sterk inbraakwerend
 • 100% recyclebaar

Ons kunststof heeft de kwaliteitskeurmerken TÜV, Komo, SKG en VKG. Ook is het voorzien van het politiekeurmerk SKG ** Veilig wonen.

Gratis adviesgesprek en meting

Als u contact met ons opneemt, komen we graag naar u toe. We luisteren graag naar uw wensen en geven gratis advies en doen een gratis meting. Als u ons opdracht geeft voor de levering en plaatsing van kunststof kozijnen dan wordt u door ons compleet ontzorgd. Van het ontwerp, de productie in onze eigen werkplaats tot de professionele plaatsing nemen we u alles uit handen. HG maakt betaalbare dakkapellen omdat wij alles onder één dak hebben.

Kunststof kozijnen Brabant in alle kleuren en soorten

Wij bieden de kunststof kozijnen aan in alle kleuren en soorten. HG Bouwtechniek levert maatwerk. Wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom in Sprang-Capelle waar de koffie klaar staat. Daar laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Op de kunststof kozijnen krijgt u 10 jaar volledige garantie op glas en kunststof. U koopt bij ons een product van topkwaliteit! U zult ervaren dat wij de beste service leveren en dat de communicatie soepel verloopt met één vast aanspreekpunt. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met kunststof kozijnen. Ook voor u gaan wij graag aan de slag!

Kunststof

Wij leveren en plaatsen kunststof kozijnen en deuren.

Lees verder

Aluminium

Wij leveren en plaatsen aluminium kozijnen en deuren.

Lees verder

Hout

Wij leveren en plaatsen (hard)houten kozijnen en deuren.

Lees verder

  Zullen wij even contact met u opnemen?