Klassieke dakkapel

Info aanvragen!

Klassieke dakkapel

kosten dakkapelBent u op zoek naar een klassieke dakkapel die naadloos aansluit bij uw woning in klassieke stijl? Dan bent u bij HG Bouwtechniek B.V. aan het juiste adres. U vindt bij ons een groot aanbod dakkapellen. Voor ieder type woning hebben wij de juiste dakkapel. Onze dakkapellen zijn van hoogstaande kwaliteit en worden gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Doordat wij de dakkapellen zelf ontwikkelen en produceren in onze eigen werkplaats, kunnen we de prijzen van onze dakkapellen laag houden.

We geven u graag persoonlijk advies over een klassieke dakkapel wanneer u bij ons langskomt. We nodigen u van harte uit in onze showroom in Sprang-Capelle, waar u veel voorbeelden van onze dakkapellen op uw gemak kunt bekijken. We helpen u graag de dakkapel te vinden die het beste past bij uw wensen!

Waarom een klassieke dakkapel laten plaatsen?

Een klassieke dakkapel maakt uw woning mooier, doordat er extra licht en ruimte wordt gecreëerd op de bovenverdieping van uw woning. Daarnaast zorgt een klassieke dakkapel ervoor dat uw woning in waarde toeneemt. Een dakkapel van HG Bouwtechniek B.V. is dus een slimme investering in uw woning! Voor het plaatsen van uw nieuwe dakkapel heeft ons vakkundige team bovendien maar één dag nodig. Een lange verbouwing is dus niet nodig!

Over HG Bouwtechniek B.V.

Bij HG Bouwtechniek hebben we vele jaren ervaring met de ontwikkeling en de productie van dakkapellen. Doordat we onze dakkapellen zelf produceren is vrijwel alles mogelijk. We vinden het bij HG Bouwtechniek B.V. heel belangrijk dat u tevreden bent over uw nieuwe dakkapel. Maar we willen graag dat u ook tevreden bent over onze werkwijze en onze service. We zijn er dan ook trots op om te kunnen zeggen dat klanten ons beoordelen met een 8,6! Ook is HG Bouwtechniek B.V. voor de vierde keer op rij genomineerd voor een FD Gazellen Award.

We houden van duidelijke afspraken en heldere communicatie. Daarom geven we u graag inzicht in onze werkwijze. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Alles wat u moet weten over het plaatsen van uw nieuwe klassieke dakkapel vindt u in het werkplan dat u van ons ontvangt. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Wel zo prettig!

Heeft u interesse in een klassieke dakkapel van HG Bouwtechniek B.V.? Of heeft u misschien vragen over één van onze andere producten? Laat het ons weten! We horen graag van u waar we u me van dienst kunnen zijn.

    Zullen wij even contact met u opnemen?