Dubbele dakkapel

Info aanvragen!

Dubbele dakkapel

dubbele dakkapelBent u op zoek naar een dubbele dakkapel? Wilt u een dubbele dakkapel plaatsen aan uw woning of wilt u meer informatie over de kosten voor een dubbele dakkapel? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij HG Bouwtechniek. HG Bouwtechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen en creëren van dubbele kappellen voor een betaalbare prijs. Wij zijn gevestigd in Sprang Capelle, maar komen graag naar u toe in heel Nederland. Door onze jarenlange lange ervaring en ons grote team van vakmensen zijn wij in staat de mooiste dubbelle dakkapellen te maken die aansluiten bij uw wensen. Bent u benieuwd naar ons aanbod en de passende mogelijkheden voor uw gewenste dubbele dakkapel? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en onze afgeronde projecten. Daarnaast kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u direct kunt bekijken welk budget u nodig heeft voor een dubbele dakkapel. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  ​​​​​​​

  Dubbele dakkapel op maat

  Bent u op zoek naar een dubbele dakkapel? Bent u op zoek naar extra ruimte in uw slaapkamer, badkamer of bij u op de zolder en denkt u erover om een dubbele dakkapel te laten plaatsen? Bij HG Bouwtechniek bieden wij u graag onze jarenlange ervaring aan met het ontwerpen en realiseren van verschillende soorten dakkapellen. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij u goed van dienst zijn en uw wensen vertalen naar een passend ontwerp. HG Bouwtechniek beschikt over meer dan 25 jaar ervaring met het ontwerpen en plaatsen van dubbele dakkapellen, kozijnen en het plaatsen van een aanbouw. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Sprang Capelle. Wij lopen graag met u een rondje door onze showroom en onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag met u uw wensen.

  Dubbele dakkapel laten maken door experts

  Als u op zoek bent naar vakmanschap dat keer op keer de kwaliteit biedt die gegarandeerd wordt, bent u bij HG Bouwtechniek in goede handen. Wij zijn niet voor niets erkend door Lid van Bouwend Nederland en Woonbewust. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen perfect vertalen naar een passend dubbele dakkapel ontwerp dat aansluit bij uw wensen. Door onze eigen werkplaats kunnen wij voor u alles regelen onder één dak. Hierdoor kunnen wij u ook betaalbare dakkapellen aanbieden van de beste A kwaliteit. Wij bieden u garantie, de beste service en contact met één vast aanspreekpunt. Hierdoor houden wij de lijnen kort en kunnen wij u nog beter van dienst zijn. HG Bouwtechniek is een Brabants bedrijf dat al 25 jaar gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van dakkapellen, (kunststof) kozijnen en het plaatsen van aan- en uitbouwen. Wij maken met liefde en passie dubbele dakkapellen op maat van echt vakmanschap. Als u meer ruimte wilt creëren op de bovenverdiepingen van uw woning is het plaatsen van een dakkapel een slimme keuze. Onze vakmensen zorgen ervoor dat u binnen één dag gebruik kunt maken van uw nieuwe dubbele dakkapel. In onze showroom in Sprang Capelle informeren wij u graag over de vele mogelijkheden.

  Dubbele dakkapel bij HG Bouwtechniek

  Bent u benieuwd of wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op deze website. Hier vindt u ook een afdeling van afgeronde projecten zodat u een goed beeld krijgt van onze dakkapellen.

   Zullen wij even contact met u opnemen?