Dakkapellen specialist

Info aanvragen!

Dakkapellen specialist

dakkapellen specialistOp zoek naar een dakkapellen specialist? Wilt u een dakkapel laten plaatsen en bent u daarom op zoek naar een dakkapellen specialist? Bij HG Bouwtechniek bent u aan het juiste adres. HG Bouwtechniek is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij bouwen en plaatsen betaalbare dakkapellen van A-kwaliteit. We bieden u een ruime keuze in dakkapellen. Zo kunt u altijd een dakkapel vinden die past bij de uitstraling van uw woning. U kunt de dakkapellen van HG Bouwtechniek bezichtigen in onze showroom, zodat u een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden!

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?


Vragen over uw gewenste dakkapel.


​​​​​​​

Een dakkapel van de dakkapellen specialist

Dakkapellen specialist HG Bouwtechniek zorgt voor veel extra licht en ruimte voor uw woning. Het is een slimme investering in uw woning, want u heeft er niet alleen profijt van als u in uw woning woont. Ook als als u uw woning in de toekomst verkoopt heeft u profijt van uw dakkapel. Door een dakkapel te laten plaatsen zorgt u er namelijk voor dat uw woning in waarde toeneemt. Een dakkapel is hierdoor een waardevolle investering in uw woning.

Een dakkapel laten plaatsen zorgt ervoor dat er op een snelle manier veel extra licht en ruimte wordt gecreëerd. Door een dakkapel te plaatsen kunt u bijvoorbeeld een extra slaapkamer realiseren, of een werkplek. Het biedt volop mogelijkheden! Tijdens een gratis adviesgesprek spreken we alle opties en mogelijkheden graag met u door. We voeren bij HG Bouwtechniek ook altijd een meting uit als we een dakkapel bij u gaan plaatsen. Als u akkoord gaat met de offerte gaan wij vervolgens voor u aan de slag. HG Bouwtechniek is de ultieme dakkapellen specialist.

Een betaalbare dakkapel van de dakkapellen specialist

Bij HG Bouwtechniek worden de dakkapellen gemaakt in de eigen werkplaats. We produceren de dakkapellen zelf, waardoor we de hoge kwaliteit van onze dakkapellen kunnen garanderen en waardoor we onze prijzen laag kunnen houden. Uw dakkapel wordt door ons met de grootste zorg gemaakt. Alles wat nodig is voor een prachtige dakkapel is bij HG Bouwtechniek onder één dak te vinden. Zo kunnen we u volledig ontzorgen!

Bent u benieuwd naar de dakkapellen van HG Bouwtechniek? In onze showroom in Sprang-Capelle kunt u verschillende voorbeelden van onze dakkapellen komen bekijken. U krijgt zo een goed beeld van de dakkapellen die wij kunnen maken. We hebben een zeer hoge klanttevredenheid bij HG Bouwtechniek. Gemiddeld worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,7. We zijn erkend door Lid van Bouwend Nederland en Woonbewust. We horen graag van u wat uw wensen zijn zodat we u kunnen vertellen wat we voor u kunnen betekenen als dakkapellen specialist!

Zullen wij even contact met u opnemen?