Dakkapellen kopen

Info aanvragen!

Dakkapellen kopen

dakkapellen kopen​Wilt u dakkapellen kopen? Bent u uw huis aan het verbouwen en wilt u daarom dakkapellen kopen? Dan bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het leveren en plaatsen van dakkapellen. Bij ons kunt u dus rekenen op kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Dakkapellen kopen: van advies tot plaatsing!

​Dakkapellen kopen kunt u bij HG Bouwtechniek. HG Bouwtechniek maakt dakkapellen op maat in haar eigen werkplaats. Wij maken Prefab dakkapellen. Dat betekent dat wij in de werkplaats het gehele bouwwerk als een bouwpakket maken. Dit bouwpakket wordt bij u geleverd en door ons op uw dak geplaatst. Wij kunnen dit in één dag realiseren. U zult dus niet lang in de rommel zitten, wij ontzorgen u volledig. U heeft de keuze uit een dakkapel van kunststof of van hout. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen en de stijl van uw huis. Wij komen graag bij u thuis langs om de situatie ter plekke te bekijken en uw wensen te bespreken.

Bereken direct de kosten van uw dakkapel!

Vul onderstaand formulier in en bereken direct online wat de kosten van uw dakkapel zullen zijn. Volledig gratis en vrijblijvend een dakkapel berekening op maat!


Vragen over uw gewenste dakkapel.


Bezoek onze unieke dakkapel showroom

​Wilt u eerst de dakkapellen bekijken voordat u er daadwerkelijk een aanschaft? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Hier hebben we verschillende dakkapellen gepresenteerd staan. Tevens kunnen onze medewerkers u van advies voorzien en bespreken ze graag met u uw wensen. Wilt u van tevoren even laten weten dat u langskomt? Dan zorgen wij dat er een adviseur voor u klaar staat.

Klanttevredenheid

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Daarom kunnen de klanten na afloop een beoordeling over ons invullen. Hieruit blijkt dat ze erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 8,7 op basis van 93 beoordelingen! Hier zijn wij erg trots op en we doen er dan ook alles aan om op hetzelfde niveau te blijven werken.
​Heeft u een tip of suggestie ter verbetering? Laat het ons weten. Wij stellen uw feedback zeer op prijs. U kunt uw tip of suggestie aan ons doorgeven door contact met ons op te nemen. Uiteraard kunt u ook een beoordeling invullen!

​Vragen over dakkapellen kopen? Neem contact met ons op!

​Heeft u vragen over ​dakkapellen kopen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond HG Bouwtechniek? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. U kunt zich inschrijven via onze website.

Zullen wij even contact met u opnemen?