Dakkapellen Brabant

Info aanvragen!

Dakkapellen Brabant

dakkapellen brabant​Bent u op zoek naar een bedrijf voor dakkapellen Brabant? Dan moet u bij HG Bouwtechniek zijn. HG Bouwtechniek is gespecialiseerd in het plaatsen en leveren van dakkapellen Brabant en heeft ruim 20 jaar ervaring.

​Dakkapellen Brabant van HG Bouwtechniek

​HG Bouwtechniek levert al ruim 20 jaar ​dakkapellen Brabant. Wij zijn gevestigd in Sprang Capelle en een begrip in de weide omgeving. Wij leveren dakkapellen van de beste kwaliteit en dat merkt u. Zo zult u weinig onderhoud hebben aan een dakkapel van HG Bouwtechniek. Daarnaast kunt u lang genieten van de dakkapel en creëert het meer ruimte. Het is dus een echte waardevermeerdering van uw woning. Wanneer u kiest voor een dakkapel van HG Bouwtechniek heeft u één vast aanspreekpunt. Deze persoon zal u op de hoogte houden en u van advies voorzien. Wij maken de dakkapel op maat in onze eigen werkplaats. Vervolgens wordt de dakkapel bij u thuis als een bouwpakket geleverd. Hierdoor is het mogelijk om de dakkapel in één dag te plaatsen. U zult dus nooit lang last hebben van stof, rommel of kou.

Meer dan dakkapellen Brabant

U kunt bij HG Bouwtechniek niet alleen terecht voor dakkapellen Brabant. Wij maken in onze werkplaats ook kozijnen, deuren, nokverhogingen en aan- of uitbouwen. Wij komen graag bij u thuis langs om de mogelijkheden te bespreken en de situatie ter plekke te bekijken. Door een nokverhoging kan een extra kamer gerealiseerd worden. Een nokverhoging wordt namelijk op de zolder geplaatst, zodat het mogelijk is om rechtop te lopen. Dit is dus een echte waardevermeerdering van uw huis. Daarnaast wordt de aan- of uitbouw vaak toegepast voor het creëren van meer ruimte in de woonkamer of keuken, maar ook als mantelzorgwoning, zorgaanbouw of thuiskantoor. De mogelijkheden bij HG Bouwtechniek zijn groot. Wij bespreken dan ook graag met u uw wensen.

Klanttevredenheid

​Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. We proberen onszelf dan ook voortdurend te verbeteren. Om onszelf te kunnen verbeteren, kunnen de klanten een beoordeling invullen. Hieruit blijkt dat de klant erg tevreden zijn. We worden namelijk beoordeeld met een 8,7 op basis van 97 beoordelingen! Hier zijn wij erg trots op. We doen er dan ook alles aan om de klanten tevreden te stellen en aan hun wensen tegemoet te komen.
​Heeft u een tip of suggestie ter verbetering van de ​dakkapellen Brabant? Laat het ons weten door een beoordeling in te vullen of door telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij stellen uw feedback zeer op prijs!

Direct uw offerte berekenen?


    Vragen over uw gewenste dakkapel.


      Zullen wij even contact met u opnemen?