Dakkapel Veldhoven

Info aanvragen!

Dakkapel Veldhoven nodig?

dakkapel veldhovenBent u op zoek naar dakkapel Veldhoven? Is het tijd om uw woning aan te pakken met een dakkapel op maat? Wilt u graag meer lichtinval creëren door een dakkapel of nokverhoging op een verdieping te maken? Wij maken voor iedere woning een dakkapel op maat. Is er gezinsuitbreiding op komst of is er een andere reden dat de noodzaak is ontstaan voor meer ruimte in de woning? Dan is het tijd om HG Bouwtechniek te benaderen. Wij gaan graag voor u aan de slag met dakkapel Veldhoven. Bent u benieuwd welke soorten dakkapellen wij kunnen aanbieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag met u mee naar een passende dakkapel. Wij hebben onder andere keuze uit houten en kunststof kozijnen. 

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


Vragen over uw gewenste dakkapel.


Maar wat kost een dakkapel Veldhoven?

Heeft u een dakkapel Veldhoven nodig? Wilt u graag de dakkapel van uw pand laten vervangen door een opbouw met een hogere isolatiewaarde? Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte op maat. Deze offerte kan via de website of telefonisch doorgeven worden. Wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig door onze dakkapelspecialisten, tegen aantrekkelijke prijzen een dakkapel op maat krijgt. Het plaatsen van een dakkapel is een klus die zeer nauwkeurig moet worden uitgevoerd. Dakkapellen kunnen met de prefab methode worden gemaakt. Deze methode passen wij het meest toe. De dakkapel wordt dan compleet in de fabriek gemaakt. Alle voorbereidingen worden in de werkplaats gedaan en dan wordt de dakkapel in het geheel in het dak geplaatst. Dit heeft als voordeel dat de dakkapel Veldhoven al binnen een dag geplaatst kan worden.

Wel of geen vergunning aanvragen voor een dakkapel Veldhoven?

Houdt er rekening mee dat voor het monteren van dakkapellen vaak een vergunning nodig is. Dit komt omdat het aangezicht van de woning verandert. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de werkzaamheden.

Over HG Bouwtechniek

Al meer dan 25 jaar zitten wij in het vak en wij weten waarover wij praten. Niet alleen voor een dakkapel op maat zit u bij ons goed maar ook voor kozijnen of aanbouw. Wij werken volgens de prefab methode. Dit houdt in dat wij alles voorbereiden in de werkplaats en dan op locatie komen monteren. Wij behoren tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Zo zijn wij al voor het vierde jaar op rij genomineerd voor een FD Gazellen Award! Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Zullen wij even contact met u opnemen?