Dakkapel showroom

Info aanvragen!

Dakkapel showroom nodig?

dakkapel showroomOp zoek naar een dakkapel showroom? U wilt misschien graag een extra slaapkamer kunnen realiseren, of een werkkamer zodat u vanuit huis kunt werken. Maar hoe creëert u de extra ruimte die u daarvoor nodig heeft? Met een dakkapel wint op een eenvoudige manier veel aan licht en ruimte op de bovenverdieping van uw huis. Een dakkapel kan snel worden geplaatst, zodat een langdurige verbouwing niet nodig is. Kies voor een prefab dakkapel van HG Bouwtechniek en u heeft extra woonruimte voor u het weet! In onze dakkapel showroom vindt u alle inspiratie voor uw dakkapel!

De dakkapel showroom van HG Bouwtechniek

Als u een dakkapel wilt laten plaatsen, dan wilt u natuurlijk wel iets te kiezen hebben. Bij HG Bouwtechniek bieden we u betaalbare dakkapellen die wij in verschillende uitvoeringen kunnen leveren. De dakkapellen worden door ons zelf gemaakt, in onze eigen werkplaats in Sprang Capelle. Doordat wij zelf de dakkapellen produceren, kunnen we u maatwerk bieden voor een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar de dakkapellen van HG Bouwtechniek? Kom dan langs in onze showroom! In onze dakkapel showroom, die u ook kunt vinden in Sprang Capelle, vindt u verschillende voorbeelden van onze dakkapellen. Door een bezoek te brengen aan de dakkapel showroom krijgt u een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is als het gaat om een dakkapel. We ontmoeten u graag in onze showroom! We bieden u een gratis adviesgesprek en een meting vooraf. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten en hoe wij bij het plaatsen van uw dakkapel te werk zullen gaan!

Van dakkapel showroom tot nieuwe dakkapel!

Als u onze dakkapel showroom heeft bezocht, als u uw wensen met ons heeft besproken en als er een plan van aanpak is opgesteld dan gaan wij voor u aan de slag. We maken uw nieuwe dakkapel in onze eigen werkplaats en vervolgens wordt uw nieuwe dakkapel snel en vakkundig geplaatst. We willen u graag de best mogelijke service bieden. We zijn erkend door Lid van Bouwend Nederland en Woonbewust. We bieden u de beste A-kwaliteit dakkapellen voor een scherpe, betaalbare prijs. We ontzorgen u graag. Daarom bieden we u alles onder één dak. Zowel het maken van de dakkapel als het plaatsen ervan kunt u aan ons overlaten. Onze klanten zijn heel tevreden over de service van HG Bouwtechniek. Op basis van 93 beoordelingen worden wij beoordeeld met een 8,7! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen bij het plaatsen van uw dakkapel? En wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? We geven u graag meer informatie in onze dakkapel showroom!

    Zullen wij even contact met u opnemen?