Dakkapel prijzen

Info aanvragen!

Dakkapel prijzen aanvragen

dakkapel prijzenHG Bouwtechniek uit Sprang-Capelle is dé specialist voor dakkapellen van hoge kwaliteit tegen scherpe dakkapel prijzen in de regio en ver daarbuiten. Door gebruik te maken van een dakkapel op maat van HG Bouwtechniek kunt u op een vlotte manier extra ruimte creëren en zo bijvoorbeeld uw zolder en badkamer vergroten. Onze vakmensen willen u van dienst zijn en uw wensen en mogelijkheden doornemen met u. U bent van harte welkom in onze showroom. HG Bouwtechniek heeft meer dan 20 jaar ervaring en wij bieden u een vaste contactpersoon. Onze dakkapel prijzen zijn zeer scherp, ook omdat onze experts alles onder één dak kunnen regelen; de door u gewenste dakkapel kan namelijk prefab gemaakt wordt in onze eigen werkplaats. Vervolgens is montage binnen een dag mogelijk. Wij zijn trots op de klantwaardering van een 8,8 (op basis van 123 beoordelingen) en u kunt ervan verzekerd zijn volledig ontzorgd te worden.

Gratis advies ontvangen?


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  Dakkapel prijzen berekenen bij HG Bouwtechniek

  Op zoek naar een dakkapel specialist met betaalbare en eerlijke dakkapel prijzen? Bij HG Bouwtechniek nemen we alle tijd om de situatie en de mogelijkheden ter plaatse te bekijken en met u door te nemen. Natuurlijk zijn concurrerende dakkapel prijzen belangrijk, maar daarnaast bieden wij een uitstekende service en een dakkapel die gemonteerd wordt door vakmensen die specifiek maatwerk leveren. Met een dakkapel creëert u direct extra ruimte en vaak heel veel extra licht op uw bovenverdieping en daarnaast is een dakkapel een goede investering in uw huis, omdat het de waarde verhoogt. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring verkregen in fabriceren en monteren van verschillende maten dakkapellen, die wij kunnen leveren in aluminium, hout en kunststof. Een andere mogelijkheid om meer ruimte te creëren is een nokverhoging, ook wel dakopbouw genoemd. Deze wordt bijvoorbeeld geplaatst bij een zolder waar de nok te laag ligt om daar normaal te kunnen lopen. De nokverhoging wordt in de regel ter plaatse, traditioneel gebouwd. De opbouw van een nokverhoging/dakopbouw is gemaakt van houten balken en kan naar wens worden bekleed met een onderhoudsarme bekleding of een houten bekleding. Wij hergebruiken de dakpannen zoveel mogelijk, om de uitstraling van uw woning niet te veranderen. Een kunststof dakkapel is een investering die u snel terug zult verdienen door de lage onderhoudskosten en de lange levensduur. Maar ook als u op zoek bent naar een houten dakkapel, met de uitstraling van toen maar de voordelen van nu, is het verstandig in zee te gaan met HG Bouwtechniek.

  Meer weten over dakkapel prijzen?

  Als u benieuwd bent naar onze vele mogelijkheden, kijk dan eens op deze website, waar mooie, representatieve foto’s te zien zijn van ons zeer gevarieerde aanbod dakkapellen. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn dankzij onze jarenlange ervaring en we hanteren scherpe prijzen dakkapel. We zien uw aanvraag voor de realisatie van uw dakkapel graag tegemoet maar natuurlijk is het ook mogelijk een afspraak te maken met één van onze adviseurs (0416 560017) of langs te komen in onze showroom in Sprang Capelle.

   Zullen wij even contact met u opnemen?