Dakkapel prijzen Breda

Info aanvragen!

Dakkapel prijzen Breda

dakkapel prijzen bredaOp zoek naar dakkapel prijzen Breda? ​Wilt u graag een dakkapel laten plaatsen op uw huis? Bent u daarom benieuwd naar de kosten? Dan bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen, aanbouwen en kozijnen. Tevens kunt u bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen! Zo weet u direct wat de dakkapel prijzen Breda zijn.

​Dakkapel prijzen Breda berekenen!

​Bent u benieuwd naar ​dakkapel prijzen Breda​? Ga dan snel naar de website van HG Bouwtechniek. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen. Voordat u besluit een dakkapel te laten plaatsen, komen wij graag bij u thuis langs om uw wensen te bepreken. Uw wensen kunnen we vervolgens omzetten in een helder werkplan met een uitvoerige offerte. Zo heeft u een indicatie van de dakkapel prijzen Breda. Wilt u eerst een offerte aanvragen, voordat wij langskomen voor een adviesgesprek? Dan kunt u via het formulier op onze website een offerte aanvragen.

​Dakkapel laten plaatsen

​Een dakkapel is een echte waardevermeerdering voor uw huis. Een dakkapel is dan ook een investering die u terug zal verdienen door lage onderhoudskosten en een lange levensduur. Tevens kunt u met een dakkapel een extra kamer creëren. HG Bouwtechniek levert zowel kunststof als houten dakkapellen. Wij maken de dakkapellen zelf in onze eigen werkplaats. Daarnaast plaatsen wij de dakkapel ook bij u. Dit kunnen wij realiseren in één dag. U zult dus nooit lang last hebben van stof of rommel. Naast een dakkapel kunt u ook kiezen voor een nokverhoging. Een nokverhoging wordt op een zolder geplaatst, waar de nok te laag ligt om daar normaal te kunnen lopen.​ De opbouw van de nokverhoging is van houten balken en kan naar eigen wens worden bekleed met onderhoudsarme bekleding en/of houten bekleding. De dakpannen worden zoveel mogelijk hergebruikt, zo blijft de uitstraling passend bij uw woning. Ook heeft u diverse andere mogelijkheden, zoals rolluiken en/of screens, kunststof kozijnen of houten kozijnen, zinken goot of kunststof goot.

Showroom

​Wilt u graag de mogelijkheden voor het laten plaatsen van een dakkapel bekijken? Kom dan naar onze showroom in Sprang Capelle. Hier hebben wij verschillende dakkapellen gedemonstreerd staan. Onze medewerkers staan voor u klaar om u van advies te voorzien en uw wensen te bespreken.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over ​dakkapel prijzen Breda? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Tevens kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

    Zullen wij even contact met u opnemen?