Dakkapel

Info aanvragen!

Dakkapel

Dakkapel laten plaatsen?

dakkapelBent u op zoek naar een dakkapel? Bent u op zoek naar een manier om uw slaapkamer, badkamer of zolder te vergroten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij HG Bouwtechniek in Sprang Capelle. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij bespreken graag uw wensen met betrekking tot het plaatsen van een dakkapel. Wij maken uw dakkapel graag voor u op maat. Onze dakkapellen worden in onze werkplaats op maat gemaakt zodat de dakkapel snel geplaatst kan worden. Onze dakkapellen worden ter plaatse gemonteerd en bevestigd aan uw woning. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. In onze showroom in Sprang Capelle bent u van harte welkom om onze dakkapellen te bezichtigen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van onze prachtige dakkapellen die zowel van hout of kunststof gemaakt kunnen worden. 

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


Vragen over uw gewenste dakkapel.


Over HG Bouwtechniek: de specialist voor uw dakkapel!

HG Bouwtechniek is dé specialist die dakkapellen perfect op maat kan maken zodat ze een mooie meerwaarde zijn voor uw woning. Door een dakkapel te plaatsen creëert u in een handomdraai meer licht in uw badkamer, slaapkamer of op zolder. Door gebruik te maken van een dakkapel van HG Bouwtechniek heeft u direct meer ruimte. Wij maken betaalbare dakkapellen in onze eigen werkplaats. HG Bouwtechniek werkt met prefab ontwerpen. Hierdoor kunnen wij alles onder één dak voor u regelen en wij plannen graag van te voren een gratis adviesgesprek en meting in.  Daarnaast bieden wij u een uitstekende garantie, de beste service en u heeft bij ons altijd één op één contact met één vast aanspreekpunt. Door onze 25 jaar aan ervaring weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren. Vele klanten gingen u al voor en zij waarderen onze service en dakkapellen met een zeer hoog cijfer van 8,8 op basis van 125 beoordelingen. Wij zijn erkend door Lid van Bouwend Nederland en Woonbewust en werken altijd met de beste A kwaliteit. 

Meer weten over een dakkapel op maat?

Wilt u meer weten over de op maat gemaakte prefab dakkapellen van HG Bouwtechniek? Bent u benieuwd wat wij voor uw woning of kantoorpand kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak in. In onze ruim opgezette showroom laten wij u graag de mogelijkheden zien. Wij maken dakkapellen van hout en kunststof.

Zullen wij even contact met u opnemen?