Dakkapel

Info aanvragen!

Dakkapel

Dakkapel laten plaatsen?

dakkapelBent u op zoek naar een dakkapel? Bent u op zoek naar een manier om uw slaapkamer, badkamer of zolder te vergroten? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij HG Bouwtechniek in Sprang Capelle. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij bespreken graag uw wensen met betrekking tot het plaatsen van een dakkapel. Wij maken uw dakkapel graag voor u op maat. Onze dakkapellen worden in onze werkplaats op maat gemaakt zodat de dakkapel snel geplaatst kan worden. Onze dakkapellen worden ter plaatse gemonteerd en bevestigd aan uw woning. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. In onze showroom in Sprang Capelle bent u van harte welkom om onze dakkapellen te bezichtigen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van onze prachtige dakkapellen die zowel van hout of kunststof gemaakt kunnen worden.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  HG Bouwtechniek: de specialist voor uw dakkapel!

  Bent u op zoek naar een manier om uw zolderkamer, badkamer of slaapkamer te verruimen? Mist u zonlicht in een ruimte of wilt u meer ruimte én licht creëren in uw woning? Zoekt u dan niet verder! Bij HG Bouwtechniek bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar echt vakmanschap. Door contact op te nemen met de specialisten van HG Bouwtechniek bent u verzekerd van een op maat gemaakte dakkapel die aan al uw wensen voldoet. Met een dakkapel heeft u direct extra ruimte en licht in de bovenverdieping van uw woning. Een dakkapel plaatsen is waarde vermeerderend en hierdoor een goede investering in uw woning. Wij begrijpen als geen ander dat u niet iedere dag een dakkapel of dakkapellen bestelt en dat u daar vragen over heeft. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren over de aanschaf van een dakkapel die aansluit bij uw wensen. HG Bouwtechniek is dé specialist in Prefab dakkapellen en kozijnen waar u naar op zoek bent. Al meer dan 20 jaar is HG Bouwtechniek uit Sprang Capelle het adres voor uw dakkapel, kozijn of aanbouw en wij slaan graag de handen ineen om uw gewenste dakkapellen op maat te maken. Ent u op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar adres voor uw dakkapellen? Welkom bij HG Bouwtechniek uit Sprang Capelle.

  Dakkapel op maat

  HG Bouwtechniek is onderscheidend in de wereld van dakkapellen door altijd specifiek maatwerk te leveren aan al zijn klanten. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag met u uw wensen zodat wij precies weten hoe uw gedroomde dakkapel er uit moet komen te zien. Wij komen graag bij u langs voor een vakkundige meting en een gratis adviesgesprek. Aan de hand van onze bevindingen en metingen kunnen wij voor u aan de slag gaan in onze eigen werkplaats. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij de kwaliteit garanderen die wij u beloven. Wij houden de lijnen kort met onze medewerkers en klanten zodat er direct geschakeld kan worden als er veranderingen moeten worden doorgevoerd. Omdat wij het ontwerp en de productie in eigen beheer hebben, kunnen wij onze dakkapellen aanbieden tegen concurrerende tarieven. Wij werken op een unieke manier aan uw kozijn, dakkapel of aanbouw. Wij hechten waarde aan onze goede naam door goed advies te geven en uitstekende service te verlenen. HG Bouwtechniek is uniek in de markt met de totaaloplossing voor zorgunits, kozijnen en dakkapellen! Wij blijven innoveren.

  Kunststof dakkapel van HG Bouwtechniek

  Door een kunststof dakkapel van HG Bouwtechniek te plaatsen zult u geen tot weinig onderhoud hebben aan uw dakkapel. Een kunststof dakkapel is een goede investering die u terug zult verdienen door de lage onderhoudskosten en de lange levensduur. HG Bouwtechniek biedt diverse duurzame en kleurechte kunststoffen voor een mooie en hoogwaardige kunststof dakkapellen. Een dakkapel plaatsen is een relatief kleine ingreep aan uw woning, maar het is wel een ingreep met een groots resultaat. De kunststof dakkapellen van HG Bouwtechniek zijn in diverse uitvoeringen en stijlen te verkrijgen. Denkt u aan modern, klassiek of monumentale dakkapellen. Daarnaast zijn de dakkapellen van kunststof in alle kleuren en maten beschikbaar. Wij ontwerpen en maken de kunststof dakkapellen in onze eigen werkplaats wij maken deze op een prefab manier. Hierdoor kunnen wij het plaatsen van een dakkapel binnen één dag realiseren. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen van A tot Z. Wij maken onze kunststof dakkapellen van de beste A kwaliteit. In onze showroom in Sprang Capelle demonstreren wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

  Meer weten over een dakkapel op maat?

  Bent u benieuwd wat HG Bouwtechniek voor u kan betekenen? Heeft u vragen over ons ruime aanbod voor het op maat laten maken van kunststof of houten dakkapellen die aansluiten bij uw wensen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Hier vindt u een overzicht van onze aangeboden dakkapellen die wij ook op uw dak kunnen plaatsen. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een dakkapel laat plaatsen en dat u benieuwd bent naar de kosten. Door een professionele meting uit te voeren en uw wensen te bespreken kunnen wij u een duidelijke kostenplaatje aanbieden. Zo weet u precies welk budget u vrij moet maken en komt u achteraf niet voor vervelende financiële verrassingen te staan. Door de jaren heen hebben wij vele klanten geholpen met het ontwerpen en plaatsen van verschillende soorten en maten dakkapellen. Wij zijn blij met de vele positieve klantenbeoordelingen; wij scoren een 8.8 op basis van 128 beoordelingen. Wij vinden klantvriendelijkheid belangrijk maar het leveren van vakmanschap vinden wij nog belangrijker. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze medewerkers. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag met u uw wensen en lopen wij graag een rondje met u door onze ruim opgezette showroom in Sprang Capelle. Laat u verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Door gebruik te maken van een dakkapel van HG Bouwtechniek kunt u in een handomdraai uw gewenste slaapkamer, zolder of badkamer verruimen.

   Zullen wij even contact met u opnemen?