Dakkapel in één dag

Info aanvragen!


Dakkapel in één dag nodig?

dakkapel in één dagBent u op zoek naar een dakkapel in één dag? Wilt u graag meer ruimte in uw woning creëren door middel van een dakkapel? Vaak is het zo dat u een week met een open dak zit als er een dakkapel geplaatst wordt. Bij ons is dit niet het geval! Wij kunnen dakkapel in één dag realiseren. Wij bereiden alles voor in onze werkplaats in Sprang-Capelle en komen de dakkapel op de afgesproken dag plaatsen. Er zijn veel verschillende soorten en maten dakkapellen beschikbaar. Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden. Al meer dan 20 jaar zijn wij het adres voor dakkapel in één dag. Wij denken graag met u mee om een dakkapel op maat voor u te maken.  Wij hebben een grote showroom in Sprang-Capelle waar wij u graag te woord staan. Vele gingen u al voor en beoordeelden ons met een  8,7 gemiddeld. Wordt u onze volgende tevreden klant?

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen?


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  Dakkapel in één dag bij HG Bouwtechniek

  Een dakkapel in één dag plaatsen? Het kan! Uw wensen staan bij ons centraal. Wij willen altijd ons beste beentje voorzetten. Omdat wij alles zelf maken en niets uitbesteden weten wij precies wat wij u kunnen leveren. Op het moment dat u een dakkapel bestelt weten wij dat u deze zo snel mogelijk geplaatst wilt hebben. Een aantal dagen met een open dak wonen is uiteraard geen optie. Elke keer het dak dichtmaken met zeilen is ook geen optie. Bij ons worden de dakkapellen binnen één dag geplaatst en hoeft u zich geen zorgen te maken over een open dak. Wij leveren niet alleen dakkapellen maar monteren deze ook ook voor u. Wij hebben een team experts voor u klaar staan. U regelt alles onder één dak bij ons!

  Betaalbare dakkapel in één dag

  De beste service, waar vindt u die? Bij ons! Wij bieden u verschillende services aan zonder dat u moet bijbetalen. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk zodat u volledig op de hoogte bent van de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren. Daarnaast heeft u bij ons een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt. Nog een extra service die wij bieden is een gratis adviesgesprek vooraf. Doordat wij een ruim aanbod aan dakkapellen hebben, vinden wij het belangrijk dat u weet welke materialen er verwerkt worden. Een dakkapel plaatst u voor meerdere jaren dus het moet gelijk goed zijn. Verder komen wij vooraf een gratis meting doen bij u. Zo kunnen wij de situatie inschatten en inspelen op uw wensen betreffende een dakkapel in één dag.

   Zullen wij even contact met u opnemen?