Dakkapel Gorinchem

Info aanvragen!

Dakkapel Gorinchem

Dakkapel Gorinchem laten plaatsen?

dakkapel gorinchemWoont u in de omgeving van Gorinchem en wilt u een dakkapel laten plaatsen op u woning? HG Bouwtechniek BV is dé dakkapellenspecialist. Bij ons vindt u het grootste assortiment dakkapellen. In onze grote showroom in Sprang-Capelle kunt u ons assortiment zelf komen bekijken. U vindt hier een groot aantal verschillende soorten en maten dakkapellen. In onze showroom kunt ook terecht voor vakkundig advies. Wij adviseren u graag over welke dakkapel het beste aansluit op uw wensen. Bij het leveren van een dakkapel is uw wens dan ook ons uitgangspunt. Wij leveren op basis van uw wensen een dakkapel Gorinchem op maat. Laat u daarom adviseren en inspireren in onze grote showroom!

De voordelen van een dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel Gorinchem biedt u meerdere voordelen. Er wordt meer ruimte en licht gecreëerd op de bovenverdieping van uw woning door het plaatsen van een dakkapel. Dit levert u een ruimere en lichtere woning op, waar u dagelijks van kunt genieten. Daarnaast is een dakkapel waardevermeerderend voor uw woning. Een dakkapel is zo een waardevolle en mooie investering in uw huis. U kunt bovendien al binnen zeer korte tijd van uw nieuwe dakkapel genieten. Ons vakkundige team plaatst uw dakkapel Gorinchem namelijk binnen één dag!

Een dakkapel van HG Bouwtechniek BV

Als u op zoek bent naar een dakkapel Gorinchem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al jarenlang ervaring met de bouw en ontwikkeling van dakkapellen. HG Bouwtechniek BV draagt dan ook met recht de titel ‘De Dakkapellen specialist’. Uw persoonlijke wens staat bij ons centraal. U kunt al uw vragen en ideeën kwijt aan een vaste contactpersoon van HG Bouwtechniek BV. We hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten. We luisteren naar uw wat u wilt. Samen met u bekijken we de situatie te plaatse en bespreken we uw wensen. Vervolgens ontvangt u van ons een helder en concreet werkplan, waarin ook een uitvoerige offerte is inbegrepen. Door dit werkplan en de offerte weet u precies wat u kunt verwachten aan dakkapel etten-leur kosten en hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte verrassingen achteraf.

Wanneer duidelijk is geworden welke dakkapel er op uw woning geplaatst zal worden, wordt uw dakkapel door ons vakkundige team prefab gefabriceerd in onze werkplaats die net als onze showroom is gevestigd in Sprang-Capelle. Hiervoor worden milieuvriendelijke en duurzame materialen gebruikt. Zo worden onze kunststof dakkapellen bijvoorbeeld bekleed met kunststof volkern gevel beplating (HPL) of kunststof rabatdelen (Keralit). Een kunststof dakkapel van HG Bouwtechniek BV zorgt ervoor dat u na plaatsing geen omkijken hebt naar uw dakkapel. Onderhoud is dan namelijk verleden tijd, zeker wanneer u dit combineert met ons gecertificeerde kunststof kozijn. Ook voor dakkapellen die zijn uitgevoerd in hout kunt u bij ons terecht.

Onze manier van werken wordt gekenmerkt door onze no-nonsense mentaliteit. Graag geven wij onze klanten volledig inzicht in onze manier van werken. Onze klanten zijn zeer over ons te spreken en beoordelen ons met een 8,6! Ook zijn wij voor de vierde keer op rij genomineerd voor een FD Gazellen Award.

    Zullen wij even contact met u opnemen?