Dakkapel Dordrecht

Info aanvragen!

Dakkapel Dordrecht nodig?

dakkapel DordrechtBent u op zoek naar een dakkapel Dordrecht? Wilt u uw zolder, badkamer of slaapkamer vergroten met een dakkapel Dordrecht? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij HG Bouwtechniek HG Bouwtechniek is dé specialist in dakkapellen in Dordrecht en omgeving. Met jarenlange ervaring en een focus op kwaliteit en klanttevredenheid, zijn wij de ideale partner voor de realisatie van uw dakkapel. Wij bieden een totaaloplossing, waarbij wij niet alleen het ontwerp en de productie van uw dakkapel verzorgen, maar ook de volledige plaatsing. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt en bent u verzekerd van een soepel verlopend project. Een dakkapel biedt vele voordelen, zoals extra lichtinval en ruimte op uw zolder. Hierdoor kunt u deze ruimte optimaal benutten als extra slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte. Daarnaast zorgt een dakkapel voor een waardestijging van uw woning en is het een goede investering voor de toekomst. Bij HG Bouwtechniek leveren wij maatwerk dakkapellen, die perfect aansluiten op de uitstraling van uw woning en bijdragen aan de verfraaiing van uw woning en het verhogen van het woongenot.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  Dakkapel Dordrecht van HG Bouwtechniek

  Bent u geïnteresseerd in een dakkapel Dordrecht? Heeft u wel dat uw toekomstige dakkapel Dordrecht van topkwaliteit moet zijn, maar toch betaalbaar? Dan zet u linea recta koers naar HG Bouwtechniek in Sprang-Capelle! Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het fabriceren en plaatsen van dakkapellen, aanbouwen, kozijnen en deuren. Voor een betaalbare dakkapel Dordrecht op maat van de hoogste kwaliteit draaien wij onze hand niet om, want dat is bij ons ‘gewoon’ dagelijkse praktijk. Wij werken namelijk alleen met A-kwaliteit producten en bieden een uitstekende service. Natuurlijk ontvangt u ook goede garantie. HG Bouwtechniek is de specialist die u zoekt om meer ruimte en prettige lichtinval te creëren in uw woning. Naast dat u geniet van veel meer leefruimte en licht, is een dakkapel Dordrecht een aanwinst voor uw huis, wat zich uitdrukt in waardevermeerdering. Zo brengt een relatief kleine ingreep aan uw woning een groots resultaat!

  Dakkapel Dordrecht binnen een dag

  Ziet u op tegen de troep die een dakkapel Dordrecht plaatsen met zich meebrengt? HG Bouwtechniek verzekert u dat we zo min mogelijk overlast geven door netjes te werken. Bovendien is het plaatsen van de dakkapel in een mum van tijd geregeld: we plaatsen hem binnen één dag en zorgen ervoor dat dan alle werkzaamheden zijn afgerond. Dit is mogelijk doordat wij werken op prefab basis. Met prefab bedoelen we: vooral produceren. Onze adviseurs komen eerst voor een (gratis) adviesgesprek bij u thuis. Bestelt u een dakkapel Dordrecht, wordt alles nauwkeurig opgemeten. Vervolgens wordt de dakkapel in onze eigen werkplaats door het bouwteam gemaakt, waarbij we niet schromen om innovatieve technieken te gebruiken. We plaatsen de complete dakkapel in één keer op uw dak!

  HG Bouwtechniek is erkend door Lid van Bouwend Nederland en Woonbewust. Wij zijn een financieel gezond bedrijf, waarmee u vertrouwd een overeenkomst kunt aangaan. Niet voor niets werden wij meerdere malen genomineerd voor de FD Gazellen Award! HG Bouwtechniek vermeldt graag de hoge klantenwaardering die wij krijgen: het cijfer 8,8, op basis van 132 beoordelingen. Bovendien beveelt 100% van onze klanten ons aan bij anderen. Onze persoonlijke benadering en het toewijzen van een vast contactpersoon voor al onze klanten, draagt hier vast en zeker aan bij.

  Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een dakkapel Dordrecht? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Sprang-Capelle. Hier tonen wij alle dakkapellen, kozijnen en deuren en vertellen wij u alle details over hoe wij te werk gaan. U zult verbaasd staan over ons aanbod, onze professionele werkwijze en de vakkennis die in ons bedrijf aanwezig is. Bij een kop koffie lichten we u graag voor en helpen u uw huis mooier te maken!

   Zullen wij even contact met u opnemen?