Dakkapel Alblasserdam

Info aanvragen!

Dakkapel Alblasserdam nodig?

dakkapel alblasserdamBent u op zoek naar een dakkapel Alblasserdam? Dan bent u bij HG Bouwtechniek aan het juiste adres. Dat een dakkapel een relatief kleine ingreep aan de woning is weet u wel, maar dat wij een dakkapel in één dag kunnen plaatsen, weet u dat ook? Dit kunnen wij doen omdat wij volgens de prefab methode werken. Alle voorbereidingen vinden plaats in de werkplaats en de dakkapel wordt afgemonteerd op locatie. Zo hoeft u niet lang met een open dak te zitten en kunt u snel van de extra ruimte genieten. Wij weten als geen ander dat ieder project anders is en dat daarom elke dakkapel op maat gemaakt moet worden. Gelukkig staat maatwerk bij ons centraal en kunnen wij u deze service bieden. U bent voor een dakkapel Alblasserdam bij ons aan het juiste adres.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte!


  Vragen over uw gewenste dakkapel.


  Dakkapel Alblasserdam traditioneel en prefab

  Met een dakkapel heeft u direct extra ruimte en licht op de bovenverdieping van uw woning. Misschien kunt u door een dakkapel Alblasserdam wel een extra kamer in uw woning creëren. Dat is natuurlijk geweldig. Een dakkapel plaatsen is in de meeste gevallen waarde vermeerderend voor uw woning en hierdoor kunt u een dakkapel Alblasserdam zien als een goede investering in uw woning. Nadat een van onze adviseurs de maten van het dak bij u thuis heeft opgemeten, wordt de dakkapel prefab (dit staat voor prefabricage, ofwel het vooraf produceren van een eindproduct) in onze werkplaats gemaakt. Wij beschikken over een team met experts die graag voor u aan de slag gaan.

  Dakkapel Alblasserdam bij HG Bouwtechniek

  Wij zitten al jaren in het vak en weten als geen ander waar wij over praten als het over dakkapellen plaatsen gaat. Niet voor niets waarderen onze klanten ons met een 8,7 en beveelt 100% van onze klanten ons aan bij anderen! Als u gebruik wilt maken van de diensten van HG Bouwtechniek, gaan wij graag een persoonlijk gesprek met u aan. Wij nemen graag de tijd voor u om de mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen door te spreken. Wilt u graag zien wat voor dakkapellen wij allemaal plaatsen? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. Hier staan verschillende dakkapellen opgesteld. De koffie staat klaar in onze showroom in Sprang Capelle, maar we komen ook graag bij u langs op locatie om uw project op maat te kunnen maken. Wilt u graag meer weten over prijzen en mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij staan voor u klaar.

   Zullen wij even contact met u opnemen?